fashion

De Pin-up stijl van An Lemmens So You Think You Can dance

November 14, 2011

Laatste update op

An Lemmens is voor mij een stijlicoon: ik hou van de pin-up jurkjes en vintage jurken die ze vaak draagt, de hoge hakken, hoe haar haren altijd zo leuk zitten en haar pin-up make-up. Daarnaast denk ik ook dat ze nog eens een superleuke persoonlijkheid heeft… dus: deze week geef ik heel graag wat extra aandacht aan deze Vlaamse schone die velen onder ons kennen als presentatrice van So You think You Can Dance! Je kan veel van de jurkjes die ze draagt online kopen bij Topvintage! Hier draagt An een prachtig wit jurkje met zwarte polkadots met een geweldige hartuitsnijding. Dit vind ik echt een prachtig pin-up jurkje… ik zou het zo zelf in mijn kast willen hebben!     Een heerlijke pin-up jurk met kersenprint en een diepe V-hals.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Halloween 2009. Je bent en blijft een topper @dennisweeningofficial ❤️ GEEF ONS SNEL WEER EEN PROGRAMMA SAMEN! 🤩👫😘

Een bericht gedeeld door An Lemmens (@anlemmensofficial) op

Als je rondsurft op webshops die pin-up kleding verkopen, dan kom je dit jurkje zeker tegen! Hier zie je An Lemmens samen met nog een andere Vlaamse fashionista: Tiany Kiriloff. Een heerlijke zwarte jurk met zwierige rok en gewéldige schoenen… geen idee of Ann een stylist heeft, maar die mag mij ook altijd eens een pin-up make-over geven 😀 Hello sailor! Wat een geweldige pin-up jurk is dit weer! Een prachtig wit bovenstuk met een mooie kraag die je décolleté heel sexy laat uitkomen en een strakke pencilrok met gouden knopen. Lovely lady! Ann is zelfs superglam in de regen: een ontzettend mooi jurkje met prachtig contrast door de witte stof. Ook haar platinablonde haren vallen perfect in de plooi, net als haar make-up. Prachtig!

pin-up jurk bettie-page-pinup-jurk pin-up-jurk-peticoat
Bunny 54,95 euro Ga naar Topvintage.nl Bettie Page Clothing 119,95 euro Ga naar Topvintage.nl Bunny 57,95 euro Ga naar Topvintage.nl
Bunny-pinup-kledij pin-up-kleding-petticoat Pinup-couture-kledij-kleding-jurk
Bunny 54,95 euro Ga naar Topvintage.nl Bunny 57,95 euro Ga naar Topvintage.nl Pinup Couture 79,95 euro Ga naar Topvintage.nl
Pin-up-jurkje-bettie-page-swing-dress topvintage-pinup-kleding Pin-up-kleding-pinup-couture
Bettie Page Clothing 128,95 euro Ga naar Topvintage.nl Collectif Clothing 74,95 euro Ga naar Topvintage.nl Pinup Couture 99,95 euro Ga naar Topvintage.nl
Banned-pinup-jurkje Pin-up-kleding-heartbreaker-jurk Vixen-pin-up-jurk-kledij
Banned 59,95 euro Ga naar Topvintage.nl Heartbreak Fashion 64,96 euro Ga naar Topvintage.nl VIxen 49,95 euro Ga naar Topvintage.nl
stop-staring-pin-up-jurkje Pin-up-kleding-stop-staring-jurk Vixen-jurk-pin-up-2012
Stop Staring 199,95 euro Ga naar Topvintage.nl Stop Staring 199,95 euro Ga naar Topvintage.nl Vixen 44,95 euro Ga naar Topvintage.nl
Bettie-page-keyhole-dress-jurk Pinup-couture-heidi-dress-jurkje Pinup-couture-pencil-dress-jurkje
Bettie Page Clothing 119,95 euro Ga naar Topvintage.nl Pinup couture 99,95 euro Ga naar Topvintage.nl Pinup Couture 109,95 euro Ga naar Topvintage.nl
Pin-up-couture-2012 Topvintage-pinup-couture-2012 Pinup-couture-anna-polkadots-dress-jurk
Pinup Couture 146,95 euro Ga naar Topvintage.nl Pinup Couture  79,95 euro Ga naar Topvintage.nl Pinup Couture Anna polkadots dress 79,95 euro Ga naar Topvintage.nl

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Elinedroomt November 14, 2011 at 9:53 am

  Ik vond haar haren super mooi in SYTYCD gisteren 🙂

 • Reply Elinedroomt November 14, 2011 at 9:53 am

  Ik vond haar haren super mooi in SYTYCD gisteren 🙂

 • Reply Linda November 14, 2011 at 10:24 am

  haar pin up stijl zit er indd erg mooi uit! Vooral de zwarte jurk met zwierige rok en de kersenjurk!

 • Reply Linda November 14, 2011 at 10:24 am

  haar pin up stijl zit er indd erg mooi uit! Vooral de zwarte jurk met zwierige rok en de kersenjurk!

 • Reply michelle November 14, 2011 at 12:01 pm

  ik vind haar kleding ook erg leuk en ze lijkt me ook een hele leuk vrouw.
  maar in het vorige seizoen van sytycd vond ik de kleding leuker dan nu.

 • Reply michelle November 14, 2011 at 12:01 pm

  ik vind haar kleding ook erg leuk en ze lijkt me ook een hele leuk vrouw.
  maar in het vorige seizoen van sytycd vond ik de kleding leuker dan nu.

 • Reply Nicky November 14, 2011 at 1:23 pm

  Ik vond dat ze gisterenavond in SYTYCD een PRACHTIG kleedje aanhad! Al vind ik dat ze soms volledig de bal misslaat: dan heeft ze iets aan dat haar totaal niet flatteert. Maar op dagen als gisteren is ze echt een voorbeeld voor mij: ik heb ongeveer haar figuur en ik weet hoe moeilijk het is om daarvoor flatterende kleding te vinden. En als ze dan zoiets moois aan heeft, krijg ik weer hoop!

 • Reply Nicky November 14, 2011 at 1:23 pm

  Ik vond dat ze gisterenavond in SYTYCD een PRACHTIG kleedje aanhad! Al vind ik dat ze soms volledig de bal misslaat: dan heeft ze iets aan dat haar totaal niet flatteert. Maar op dagen als gisteren is ze echt een voorbeeld voor mij: ik heb ongeveer haar figuur en ik weet hoe moeilijk het is om daarvoor flatterende kleding te vinden. En als ze dan zoiets moois aan heeft, krijg ik weer hoop!

 • Reply Glamourista November 17, 2011 at 2:19 pm

  Ik heb een kleine update, ik heb eens een paar afleveringen herbekeken (helaas die van 6 november heb ik niet meer, en daar droeg An Lemmens een prachtig roze of rode jurkje met strikjes, als iemand dat weet?).

  Haar schoenen: Steve Madden

  Kleding: Red Juliet
  PinUp Clothing

 • Reply Glamourista November 17, 2011 at 2:19 pm

  Ik heb een kleine update, ik heb eens een paar afleveringen herbekeken (helaas die van 6 november heb ik niet meer, en daar droeg An Lemmens een prachtig roze of rode jurkje met strikjes, als iemand dat weet?).

  Haar schoenen: Steve Madden

  Kleding: Red Juliet
  PinUp Clothing

 • Reply Beauty Treasures November 17, 2011 at 2:35 pm

  ze heeft inderdaad een aparte stijl, zelf vond ik haar wel het mooiste met haar blonde haren!

 • Reply Beauty Treasures November 17, 2011 at 2:35 pm

  ze heeft inderdaad een aparte stijl, zelf vond ik haar wel het mooiste met haar blonde haren!

 • Reply Angelique December 1, 2011 at 9:11 am

  Een groot deel van de jurken die An Lemmens draagt vind je bij http://www.TopVintage.nl van de merken Pinup Couture en Red Juliet Couture 🙂 de rode jurk die ze droeg is van Kling.

 • Reply Angelique December 1, 2011 at 9:11 am

  Een groot deel van de jurken die An Lemmens draagt vind je bij http://www.TopVintage.nl van de merken Pinup Couture en Red Juliet Couture 🙂 de rode jurk die ze droeg is van Kling.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.