Mijn ogen zijn helemaal genezen!

IMGP0757

Woopwoop! Ik ben net terug van de oogchirurg die mijn ogen nog eens heeft nagekeken en ze zijn nu helemaal genezen! Yihaa^^ De snedes zijn dichtgegroeid, de lenzen zitten goed en er zijn geen ontstekingen of dat soort enge dingen. Jullie begrijpen dat ik heel blij ben: nu mag ik weer gaan sporten, oogmake-up dragen, autorijden,… Ondertussen kan ik al in bad en bed zonder mijn oogschelpen dus nu begint het steeds vaker aan te voelen alsof ik zo geboren ben, met ogen die goed kunnen zien uit zichzelf πŸ˜€ Wat me wel opviel: dat opmaken valt nog niet zo mee! Ik heb me jarenlang opgemaakt zonder bril en zonder lenzen (puur op de tast, eigenlijk) en nu kan ik het zien, wat voor rare situaties zorgt. Trouwens, ik ben nog op zoek naar een hΓ©le goede oogmake-upremover: eentje die in 1 veeg, hooguit 2, de make-up erafhaalt (ik mag nog steeds amper in mijn ogen wrijven, dus hoe minder, hoe beter) zonder olie. Als jullie tips hebben?

Nog meer artikels:   30 day burpee challenge

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

belleke-blazer

Belleke: cute pics

De Pin-up stijl van An Lemmens So You Think You Can dance