persoonlijk

Vandaag de eerste oogoperatie

August 7, 2011

Laatste update op

Pfoe… nu ik dit schrijf is het zondagavond, bijna 23 uur. Ik ben me aan het klaarmaken om naar bed te gaan (medicijnen nemen, druppelen,… niks vergeten?) en vanaf nu moet ik ook nuchter blijven. En een nuchtere Katrijn is meestal een best wel chagrijnige Katrijn 😉 Alleen morgenochtend nog mn medicatie voor de schildklier met een piepklein slokje water, en dat is het! Om 7u moet ik al in het ziekenhuis zijn aangezien ze eerst nog allerlei dingen moeten indruppelen en er moet een klein tabletje in mn oog gestoken worden zodat mn pupil goed groot wordt 😉 Dat tabletje is trouwens niet groot hoor, ongeveer een rijstekorrel groot. Ik gok dat het wel vervelend zal aanvoelen, maar kom… ik ben erger gewend 🙂 En dan om 9u brengen ze me normaal gezien naar de operatiekamer … mijn tas is klaar en er zitten ook spulletjes in voor als ik een nachtje zou moeten blijven. Ik kan jullie zeggen: ik ben dood- en doodnerveus. Op een of andere manier ben ik een beetje wantrouwig: sinds jaren heb ik nu een dikke maand geen pijn meer en ergens ben ik heel bang dat ik gestraft ga worden en er iets verkeerd zal gaan tijdens de operatie… heel stom waarschijnlijk, maar toch 🙂 Ik zal jullie zeker op de hoogte houden via Twitter (dat is voor mij het gemakkelijkste) ! Willen jullie een beetje voor mij duimen? Ik zie er nog wel tegenop om halfblind naar de OK gereden te worden en weer niks te zien (ik heb graag controle over dingen ;)) maar waarschijnlijk word ik op de recovery wakker met een oog waarmee ik al deels ga kunnen zien! Het wordt doorbijten, hopen dat ik niet nog eens een paniekaanval krijg op de recovery (gebeurt altijd: maar ja… wordt maar eens wakker terwijl je niets scherp ziet, je nog woozy bent en je hoort allerlei enge bliepjes!) en dat het herstel vlotjes zal gaan. Ik heb alvast mijn bling-bling zonnebrillen ingepakt 😉 Vandaag (naja, morgen :p) wordt het linkeroog geopereerd, vrijdag het rechteroog (pas om 13 uur, dat wordt lang nuchter blijven :p)! Dikke zoen van mij en ik spreek jullie later nog!

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Rhianne August 7, 2011 at 11:27 pm

  Heel veel succes!!!

 • Reply Rhianne August 7, 2011 at 11:27 pm

  Heel veel succes!!!

 • Reply Sarah August 7, 2011 at 11:28 pm

  Good luck!!!! 🙂

 • Reply Sarah August 7, 2011 at 11:28 pm

  Good luck!!!! 🙂

 • Reply Lisa August 7, 2011 at 11:57 pm

  Kan mij voorstellen dat je erg nerveus bent maar wens je heel veel succes toe!

 • Reply Lisa August 7, 2011 at 11:57 pm

  Kan mij voorstellen dat je erg nerveus bent maar wens je heel veel succes toe!

 • Reply Liesbeth August 8, 2011 at 6:35 am

  Heel veel succes, voor je het weet ben je er vanaf!

 • Reply Liesbeth August 8, 2011 at 6:35 am

  Heel veel succes, voor je het weet ben je er vanaf!

 • Reply Amber August 8, 2011 at 8:27 am

  Heel veel succes! Ik duim voor je!
  Het nuchter blijven lijkt me echt vreselijk. Ik ben vannacht uit bed gegaan omdat ik te lang wakker was en daardoor echt superduizelig werd en bijna flauwviel vd honger, laat staan als je ZO lang nuchter moet blijven. :O Woah.

 • Reply Amber August 8, 2011 at 8:27 am

  Heel veel succes! Ik duim voor je!
  Het nuchter blijven lijkt me echt vreselijk. Ik ben vannacht uit bed gegaan omdat ik te lang wakker was en daardoor echt superduizelig werd en bijna flauwviel vd honger, laat staan als je ZO lang nuchter moet blijven. :O Woah.

 • Reply Elinedroomt August 8, 2011 at 9:35 am

  Heeeeel veel succes!!

 • Reply Elinedroomt August 8, 2011 at 9:35 am

  Heeeeel veel succes!!

 • Reply Stefanie August 8, 2011 at 11:43 am

  Wat spannend! Veel succes alleszins! 😉

 • Reply Stefanie August 8, 2011 at 11:43 am

  Wat spannend! Veel succes alleszins! 😉

 • Reply strietje August 8, 2011 at 12:06 pm

  Veel succes en ook alvast veel beterschap!

 • Reply strietje August 8, 2011 at 12:06 pm

  Veel succes en ook alvast veel beterschap!

 • Reply Pauline August 8, 2011 at 12:23 pm

  Heel veel succes meis, komt goed!

 • Reply Pauline August 8, 2011 at 12:23 pm

  Heel veel succes meis, komt goed!

 • Reply michelle August 8, 2011 at 1:07 pm

  als het goed is ben je nu klaar en is alles goed gegaan 😀

 • Reply michelle August 8, 2011 at 1:07 pm

  als het goed is ben je nu klaar en is alles goed gegaan 😀

 • Reply Marijke August 8, 2011 at 3:29 pm

  ik heb al op Twitter gelezen dat alles goed gegaan is, ben blij voor je!!

 • Reply Marijke August 8, 2011 at 3:29 pm

  ik heb al op Twitter gelezen dat alles goed gegaan is, ben blij voor je!!

 • Reply Nathalie August 8, 2011 at 4:41 pm

  Aaah, normaal is het nu dan gebeurd! Hopelijk ging het allemaal prima en ben je een happy meisje met toch al ÊÊn goed oogje 😉 Het is allemaal nog best snel gegaan, erg moedige stap van je. xxx

 • Reply Nathalie August 8, 2011 at 4:41 pm

  Aaah, normaal is het nu dan gebeurd! Hopelijk ging het allemaal prima en ben je een happy meisje met toch al ÊÊn goed oogje 😉 Het is allemaal nog best snel gegaan, erg moedige stap van je. xxx

 • Reply lindab August 8, 2011 at 8:13 pm

  heel veel sterkte en beterschap!

 • Reply lindab August 8, 2011 at 8:13 pm

  heel veel sterkte en beterschap!

 • Reply Sandra August 10, 2011 at 8:52 pm

  Ondertussen heb je de eerste operatie al gehad! Hopelijk is alles goed verlopen, veel succes voor vrijdag alvast! Ik ben al benieuwd naar een update over hoe het verlopen is 🙂

 • Reply Sandra August 10, 2011 at 8:52 pm

  Ondertussen heb je de eerste operatie al gehad! Hopelijk is alles goed verlopen, veel succes voor vrijdag alvast! Ik ben al benieuwd naar een update over hoe het verlopen is 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.