Belleke: cute pics

belleke-blazer

Belleke is een van de meest populaire onderwerpen op deze website 😀 Het was alweer eventjes geleden dat ik nog eens wat leuks over haar schreef of wat leuke foto’s liet zien… so here goes! Tijdens een drukke sessie artikels schrijven voor mijn blogs, zat ik een hele tijd met mijn laptop op schoot en daar was lieve Belleke allesbehalve blij mee. Dus besloot ze wraak te nemen door op mijn koraalrode blazertje van H&M te gaan liggen: dit is haar fotodagboek van ongeveer 4 uur lang 😉

Stap 1: ga op de blazer liggen en zet een kwaaie kop op => check!

Belleke

Stap 2: in geval van verveling, begin jezelf hartstochtelijk te wassen

Belleke

Stap 3: Herlaad je batterijen

Belleke

Stap 4: gebruik al de opgedane energie om ontzettend lekker in slaap te vallen, vlak voor de neus van dat kleine blonde geval

Belleke Aaah, to have a kitty’s life 🙂   psst: terwijl ik dit artikeltje aan het typen ben, ligt ze heel blij te spinnen op schoot en ligt er een pootje mee op het toetsenbord 😉

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bad_gal_lash

Madame Ongeduld

Mijn ogen zijn helemaal genezen!

IMGP0757