Vaarwel lange nagels…

opi-flower-to-flower-swatch-roze-nagellak

Het breekt mijn hart, maar de nagels gaan kort! Vanavond moet ik een eerste pre-operatie laten uitvoeren, namelijk een laser-iridotomie (er wordt dan met een laser gaatjes in mijn iris gemaakt als voorbereiding voor de echte operatie).  Daarom leek het me maar wel zo handig om mijn nagels te ontdoen van hun immer gelakte status en ze te kortwieken. Ik voel me een beetje zoals Samson nu… *snif*

Nagels voor de kortwieksessie:

Photobucket

Nog meer artikels:   Nars niet meer dierproefvrij, The Body Shop helemaal cruelty free en weg bij L'Oréal

  Maar geen zorgen: ik heb veel foto’s genomen van nagellakswatches terwijl ik nog lange nagels had, dus die kunnen jullie zeker nog verwachten tijdens mijn operatieperiode! Daarna zal ik ze ook nog een poosje korter en lakjesloos moeten houden, tot alle wonden goed geheeld zijn. Photobucket Bluh, ben zo zenuwachtig als wat! Duimen jullie vanaf 18.30 vanavond voor mij? 😉 Als ik tijd heb, zal ik ook voor- en nafoto’s posten zodat jullie kunnen kijken of er verschil zit tussen mijn irissen voor en na. Als je mij volgt op Twitter, dan zal ik waarschijnlijk wel een paar foto’s posten daar zoals de vorige keer (toen kreeg ik dankzij een bepaald soort oogdruppels enorm grote pupillen, deze keer worden ze juist zo klein mogelijk gemaakt).

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

rituals_hammam_olive_secret_klei

Review Rituals Hammam Body Mud

ICL-operatie deel 1: laser-iridotomie

iridotomie-bloed-iris