Vaarwel lange nagels…

Vaarwel lange nagels…

Het breekt mijn hart, maar de nagels gaan kort! Vanavond moet ik een eerste pre-operatie laten uitvoeren, namelijk een laser-iridotomie (er wordt dan met een laser gaatjes in mijn iris gemaakt als voorbereiding voor de echte operatie).  Daarom leek het me maar wel zo handig om mijn nagels te ontdoen van hun immer gelakte status en ze te kortwieken. Ik voel me een beetje zoals Samson nu… *snif*

Nog meer artikels:   Nieuwe start in 2017 challenge

Nagels voor de kortwieksessie:

Photobucket


  Maar geen zorgen: ik heb veel foto’s genomen van nagellakswatches terwijl ik nog lange nagels had, dus die kunnen jullie zeker nog verwachten tijdens mijn operatieperiode! Daarna zal ik ze ook nog een poosje korter en lakjesloos moeten houden, tot alle wonden goed geheeld zijn. Photobucket Bluh, ben zo zenuwachtig als wat! Duimen jullie vanaf 18.30 vanavond voor mij? 😉 Als ik tijd heb, zal ik ook voor- en nafoto’s posten zodat jullie kunnen kijken of er verschil zit tussen mijn irissen voor en na. Als je mij volgt op Twitter, dan zal ik waarschijnlijk wel een paar foto’s posten daar zoals de vorige keer (toen kreeg ik dankzij een bepaald soort oogdruppels enorm grote pupillen, deze keer worden ze juist zo klein mogelijk gemaakt).

Nog meer artikels:   Mei: no shopping for me! No-buy!
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

10 Comments

 1. July 27, 2011 / 3:11 pm

  Veel sterkte vanavond! Je nagels zijn kort ook mooi 🙂 komt wel weer goed!

 2. July 27, 2011 / 3:11 pm

  Veel sterkte vanavond! Je nagels zijn kort ook mooi 🙂 komt wel weer goed!

 3. lindab
  July 27, 2011 / 3:59 pm

  Heel veel sterkte en succes vanavond!

 4. lindab
  July 27, 2011 / 3:59 pm

  Heel veel sterkte en succes vanavond!

 5. michelle
  July 27, 2011 / 7:50 pm

  aah jammer dat je nagels kort zijn maar achja ze groeien ook weer aan.
  dus voor je het weet zijn ze weer lang

 6. michelle
  July 27, 2011 / 7:50 pm

  aah jammer dat je nagels kort zijn maar achja ze groeien ook weer aan.
  dus voor je het weet zijn ze weer lang

 7. July 27, 2011 / 8:28 pm

  Succes met de operatie! Je nagels groeien wel weer aan! De operatie is belangrijker op dit moment 🙂

 8. July 27, 2011 / 8:28 pm

  Succes met de operatie! Je nagels groeien wel weer aan! De operatie is belangrijker op dit moment 🙂

 9. July 28, 2011 / 10:34 am

  Succes chicka! Binnenkort kan je een traditionele brillen brandstapel maken!

  Maar wat doet mijn Miss Catssistent Officebitch daar?

 10. July 28, 2011 / 10:34 am

  Succes chicka! Binnenkort kan je een traditionele brillen brandstapel maken!

  Maar wat doet mijn Miss Catssistent Officebitch daar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.