dierproefvrije make-up persoonlijk

Vaarwel lange nagels…

July 27, 2011
opi-flower-to-flower-swatch-roze-nagellak

Laatste update op

Het breekt mijn hart, maar de nagels gaan kort! Vanavond moet ik een eerste pre-operatie laten uitvoeren, namelijk een laser-iridotomie (er wordt dan met een laser gaatjes in mijn iris gemaakt als voorbereiding voor de echte operatie).  Daarom leek het me maar wel zo handig om mijn nagels te ontdoen van hun immer gelakte status en ze te kortwieken. Ik voel me een beetje zoals Samson nu… *snif*

Nagels voor de kortwieksessie:

Photobucket


  Maar geen zorgen: ik heb veel foto’s genomen van nagellakswatches terwijl ik nog lange nagels had, dus die kunnen jullie zeker nog verwachten tijdens mijn operatieperiode! Daarna zal ik ze ook nog een poosje korter en lakjesloos moeten houden, tot alle wonden goed geheeld zijn. Photobucket Bluh, ben zo zenuwachtig als wat! Duimen jullie vanaf 18.30 vanavond voor mij? 😉 Als ik tijd heb, zal ik ook voor- en nafoto’s posten zodat jullie kunnen kijken of er verschil zit tussen mijn irissen voor en na. Als je mij volgt op Twitter, dan zal ik waarschijnlijk wel een paar foto’s posten daar zoals de vorige keer (toen kreeg ik dankzij een bepaald soort oogdruppels enorm grote pupillen, deze keer worden ze juist zo klein mogelijk gemaakt).

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Alyssa July 27, 2011 at 3:11 pm

  Veel sterkte vanavond! Je nagels zijn kort ook mooi 🙂 komt wel weer goed!

 • Reply Alyssa July 27, 2011 at 3:11 pm

  Veel sterkte vanavond! Je nagels zijn kort ook mooi 🙂 komt wel weer goed!

 • Reply lindab July 27, 2011 at 3:59 pm

  Heel veel sterkte en succes vanavond!

 • Reply lindab July 27, 2011 at 3:59 pm

  Heel veel sterkte en succes vanavond!

 • Reply michelle July 27, 2011 at 7:50 pm

  aah jammer dat je nagels kort zijn maar achja ze groeien ook weer aan.
  dus voor je het weet zijn ze weer lang

 • Reply michelle July 27, 2011 at 7:50 pm

  aah jammer dat je nagels kort zijn maar achja ze groeien ook weer aan.
  dus voor je het weet zijn ze weer lang

 • Reply Kelly July 27, 2011 at 8:28 pm

  Succes met de operatie! Je nagels groeien wel weer aan! De operatie is belangrijker op dit moment 🙂

 • Reply Kelly July 27, 2011 at 8:28 pm

  Succes met de operatie! Je nagels groeien wel weer aan! De operatie is belangrijker op dit moment 🙂

 • Reply Karmeen July 28, 2011 at 10:34 am

  Succes chicka! Binnenkort kan je een traditionele brillen brandstapel maken!

  Maar wat doet mijn Miss Catssistent Officebitch daar?

 • Reply Karmeen July 28, 2011 at 10:34 am

  Succes chicka! Binnenkort kan je een traditionele brillen brandstapel maken!

  Maar wat doet mijn Miss Catssistent Officebitch daar?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.