Rituals pakket Hammam

Rituals pakket Hammam

Voor mijn Nieuwjaar kreeg ik een heel erg fijn cadeautje van mijn moeder: een pakket van Rituals om thuis zelf een hammam te kunnen doen! Helemaal geweldig, want ik ben enorm gek op een lekker warm en verwennend badje als ik thuiskom van het werk. Eerst wist ik niet zeker wat ik van die spulletjes vond door de geur maar nu ben ik echt completely hooked! De geuren die je in dit pakket vindt, zijn bijzonder: rozemarijn, olijf, euchalyptus,… het klinkt niet super maar het is het wel. Deze geuren zijn echt heel erg ontspannend.

Nog meer artikels:   Kneipp massagemilk met vijgenmelk en arganolie

rituals pakket hammam

Nu, een maand later, zijn er al een paar producten op of bijna op. Tijd voor een review dus! Ik zal ieder product apart bespreken voor jullie, hopelijk vinden jullie het interessant. Hebben jullie deze set ook eens gehad of een andere set. Ik ben zelf echt helemaal gek op Rituals en vorige week heb ik ook het Ayurveda Secret pakket gekocht, nog meer reviews voor jullie dus! Trouwens, op de webshop van Rituals is er nu een aanbieding: als je 2 producten uit de Hammam-lijn koopt, krijg je 25% korting! In dit pakket:

 • Hamman olive secret
 • touch of Hammam body creme
 • Hammam hot scrub
 • Hammam delight doucheschuim
 • Hammam body mud
Nog meer artikels:   Kneipp badolie beautygeheim
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

14 Comments

 1. February 3, 2011 / 9:06 am

  Leuk hoor!

  Ik werk bij de rituals xD

  • Glamourista
   February 3, 2011 / 12:56 pm

   Ooh, dreamjob much? 😀

 2. February 3, 2011 / 9:06 am

  Leuk hoor!

  Ik werk bij de rituals xD

  • Glamourista
   February 3, 2011 / 12:56 pm

   Ooh, dreamjob much? 😀

 3. Eva
  February 3, 2011 / 9:52 am

  Leuk! Ik kijk al uit naar de reviews. Zit er een leuke bodyscrub bij die je kan aanraden?

  • Glamourista
   February 3, 2011 / 12:56 pm

   Zeker! Er zit een zoutscrub bij, die is goddelijk!

 4. Eva
  February 3, 2011 / 9:52 am

  Leuk! Ik kijk al uit naar de reviews. Zit er een leuke bodyscrub bij die je kan aanraden?

  • Glamourista
   February 3, 2011 / 12:56 pm

   Zeker! Er zit een zoutscrub bij, die is goddelijk!

 5. michelle
  February 3, 2011 / 11:52 am

  kom maar op met de reviews

 6. michelle
  February 3, 2011 / 11:52 am

  kom maar op met de reviews

 7. February 3, 2011 / 9:02 pm

  Ik heb hier ook is een set van gehad! Heerlijke producten!!

 8. February 3, 2011 / 9:02 pm

  Ik heb hier ook is een set van gehad! Heerlijke producten!!

 9. February 4, 2011 / 1:58 pm

  Ben benieuwd!

 10. February 4, 2011 / 1:58 pm

  Ben benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.