Review: Rituals Hammam hot scrub

rituals_hammam_hot_scrub

Een eerste review van de Hammamproducten van Ritualsdie ik gekregen had. Deze keer: de hammam hot scrub die ruikt naar euchalyptus en gember, een hele bijzondere en lekkere combinatie. rituals hammam hot scrub rituals hammam hot scrub detail Wat is het? Een geweldig fijne scrub die ook nog eens heel lekker ruikt. De scrub is een grove scrub zoals je kan zien op de foto. Je maakt je huid eerst nat en dan neem je een beetje scrub op je hand en scrubt voorzichtig op je huid. De scrub zegt verwarmend te zijn, maar dat heb ik niet gemerkt voorlopig. Dat maakt niet uit want de geur maakt echt veel goed! De geuren van de Hammam-lijn zijn letterlijk hartverwarmend: in deze pot scrub ruik je gember en eucalyptus. Ook zit er olie in deze scrub waardoor je huid na he scrubben zelf nog veel zachter aanvoelt… hmmmm πŸ™‚ the facts: In deze pot scrub zit 250 gram scrub en apart betaal je er 14,90 euro voor Zou ik deze scrub opnieuw kopen? Heel zeker πŸ˜€

Nog meer artikels:   Lush Flying Fox showergel review

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

16 Comments

  1. Nog een blog met een nieuwe lay-out, komt zeker doordat de lente er weer aan komt en iedereen behoefte heeft om overal eens flink de bezem door te halen πŸ™‚

    Het is erg mooi geworden!

  2. Nog een blog met een nieuwe lay-out, komt zeker doordat de lente er weer aan komt en iedereen behoefte heeft om overal eens flink de bezem door te halen πŸ™‚

    Het is erg mooi geworden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

mijn_naamketting_glamourista

Look of the day: mijn naamketting

24 uur lang geen Belleke

IMGP9114