Look of the day: mijn naamketting

mijn_naamketting_glamourista

Een poosje terug heb ik op de website van MijnNaamKetting een supermooie naamketting besteld! Ik heb gekozen voor een zilveren ketting met het woord ‘esperanza‘, dat is Spaans voor hoop. Eerst was ik er nog over aan het nadenken om misschien Glamourista te doen, of heel misschien Belle (naar mijn kat ;)), maar om nou met het woordje ‘belle’ om je nek te gaan lopen, dat is mij toch ietsje te egotripperig hoor! mijn naamketting glamourista Waarom ik zo graag ‘esperanza’ om mijn hals wilde hangen? Wel, dat is eigenlijk vooral symbolisch^^Jullie weten dat ik niet het meest gezonde dametje ben dat hier op deze wereldbol rondloopt, en het leek me wel mooi om dan het woord ‘hoop’ met me mee te dragen, hoe cheesy en corny dat dan mag klinken ๐Ÿ˜‰ Daarnaast situeert de ketting zich eigenlijk tussen mijn schildklier en mijn slokdarm, toch wel mijn twee meest zwakke punten ๐Ÿ˜‰ Vooral symbolisch, dus ๐Ÿ™‚ Maar goed, genoeg getalmd en op naar de prachtige ketting en de foto’s! Enjoy ๐Ÿ™‚ naamketting naamketting glamourista naamketting En nu nog mijn vraag aan jullie: als jullie een naamketting zouden bestellen, welke naam zouden jullie dan kiezen?

38 Comments

 1. Ik had vroeger een naamketting met mijn naam :p Maar nu ik wat ouder ben lijkt het mij absurd om met mijn naam rond te lopen. Ik zou echt niet weten welk woordje ik zou kiezen.

  Je moet wel oppassen bij Esperanza dat ze niet denken dat dat jou naam is :p

 2. Ik had vroeger een naamketting met mijn naam :p Maar nu ik wat ouder ben lijkt het mij absurd om met mijn naam rond te lopen. Ik zou echt niet weten welk woordje ik zou kiezen.

  Je moet wel oppassen bij Esperanza dat ze niet denken dat dat jou naam is :p

 3. een uitroepteken! hehe nee, hoewel het me wel cool lijkt ๐Ÿ™‚ een naamketting zegt me gewoon niet zo veel, misschien voor een vraagteken gaan dan, ietsje eleganter ๐Ÿ˜€

 4. een uitroepteken! hehe nee, hoewel het me wel cool lijkt ๐Ÿ™‚ een naamketting zegt me gewoon niet zo veel, misschien voor een vraagteken gaan dan, ietsje eleganter ๐Ÿ˜€

 5. Ik wil ook nog eens een sieraad met ‘hope’ om diezelfde reden. ๐Ÿ˜€ Of ‘faith’, omdat ik er wel in geloof dat het (ooit) nog goed komt… ๐Ÿ˜› Of allebei… XD haha

 6. Ik wil ook nog eens een sieraad met ‘hope’ om diezelfde reden. ๐Ÿ˜€ Of ‘faith’, omdat ik er wel in geloof dat het (ooit) nog goed komt… ๐Ÿ˜› Of allebei… XD haha

 7. oeh spaans dat wil ooit nog eens leren, vind dat zo een mooie taal!
  ik zou gewoon mijn naam doen of iets met geluk maar dan in een andere taal. in ieder geval ook iets symbolisch ๐Ÿ™‚

 8. oeh spaans dat wil ooit nog eens leren, vind dat zo een mooie taal!
  ik zou gewoon mijn naam doen of iets met geluk maar dan in een andere taal. in ieder geval ook iets symbolisch ๐Ÿ™‚

 9. Wat enorm mooi die betekenis! Echt respect ๐Ÿ˜€
  laura pausini heeft ook een liedje wat esperanza heet, moest er gelijk aan denken…
  Deze producten worden in Israรซl geproduceerd van mijnnaamketting.nl.. moet je maar eens op mijn blog kijken ik heb een naamring besteld en kreeg hem twee maten te groot binnen snik snik snik… Geloven niet eens dat hun hem verkeerd hebben geleverd ๐Ÿ˜ Heb hem laten nameten bij de juwelier en is echt waar…!
  Vond het een gemeen trucje want op mijnnaamketting.nl staat nergens geschreven dat het daar word geproduceerd.. Lijkt echt een nederlands bedrijf.. Oppassen dus…
  De SINT code werkte daar tot voor kort nog hint hint! Korting ๐Ÿ˜€

  • Ja idd, ze komen van Israรซl, ik had een enveloppe vol stickers met Israรซl op..
   jammer van je ring ๐Ÿ˜ฎ

 10. Wat enorm mooi die betekenis! Echt respect ๐Ÿ˜€
  laura pausini heeft ook een liedje wat esperanza heet, moest er gelijk aan denken…
  Deze producten worden in Israรซl geproduceerd van mijnnaamketting.nl.. moet je maar eens op mijn blog kijken ik heb een naamring besteld en kreeg hem twee maten te groot binnen snik snik snik… Geloven niet eens dat hun hem verkeerd hebben geleverd ๐Ÿ˜ Heb hem laten nameten bij de juwelier en is echt waar…!
  Vond het een gemeen trucje want op mijnnaamketting.nl staat nergens geschreven dat het daar word geproduceerd.. Lijkt echt een nederlands bedrijf.. Oppassen dus…
  De SINT code werkte daar tot voor kort nog hint hint! Korting ๐Ÿ˜€

  • Ja idd, ze komen van Israรซl, ik had een enveloppe vol stickers met Israรซl op..
   jammer van je ring ๐Ÿ˜ฎ

 11. OMG!! Weer iemand waar bij de ketting in een deftig doosje zat!
  Ik heb er ook een (van rond kerstmis) en die zat gewoon los in een enveloppe…

  Niet dat ik echt iets aan dat doosje heb ofzo :d maar vind het toch stom!

  vind het verhaal achter jouw ketting wel leuk, ik heb gewoon mijn eigen naam genomen.

 12. OMG!! Weer iemand waar bij de ketting in een deftig doosje zat!
  Ik heb er ook een (van rond kerstmis) en die zat gewoon los in een enveloppe…

  Niet dat ik echt iets aan dat doosje heb ofzo :d maar vind het toch stom!

  vind het verhaal achter jouw ketting wel leuk, ik heb gewoon mijn eigen naam genomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

rituals_hammam_pakket

Rituals pakket Hammam

Review: Rituals Hammam hot scrub

rituals_hammam_hot_scrub