24 uur lang geen Belleke

24 uur lang geen Belleke

Ik weet het, ik ben net zoals jullie in shock. Een hele dag, een heel etmaal geen Belleke aan mijn zijde. Ik zal denk ik nooit meer hetzelfde zijn. Nee, eventjes zonder dollen: Belle is nu bij de dierenarts… ik zag eind vorige week dat ze een tandje afgebroken had en ik merkte aan haar ‘mondgeurtje’ dat het niet echt pluis was. Dus gisteren, tijdens mijn vrije dagje, ben ik met mijn zwarte pluizige lieverd in mijn auto gehopst (jahaaa, ik heb een auto! I’ll keep you posted) en naar de liefste dierenartsen van heel Lier gereden. Goed, ik moest eigenlijk maar 3 straten rijden, maar… a) Belleke weegt 4,3 kilogram en b) ik ben bezig aan de stage voor mijn rijbewijs, ik moet dus wel ook voor onzinnige dingen rijden πŸ˜‰ Belleke was dus ook mijn eerste niet-menselijke passagier ooit! Ze zat samen met la mama Glamourista op de achterbank (gewoon om zeker te zijn) en heeft nogal een concert gegeven, pfoe! De dierenarts heeft haar gisteren alvast een spuitje gegeven tegen de tandontsteking en nu logeert ze al bij de dierenarts zodat ze morgen helemaal nuchter is voor haar operatie. En, wat voor Belleke – een kat met jammer genoeg een hoop trauma’s en paniekaanvallen – heel belangrijk is: misschien is ze dan morgen voor de operatie wat kalmer omdat ze de omgeving kent. Ik denk zelf van niet, maar het is het proberen waard. Voor mezelf is het natuurlijk wel vervelend dat ze er niet is, maar voor haar vind ik het vooral vreselijk. Belleke vertrouwt mij heel goed, maar andere mensen absoluut niet. Bij mij is ze echt een soort van pluizige schaduw… ik hoop maar dat ze niet te bang is, arm liefje πŸ™ Zouden jullie voor mijn kleine liefje mee willen duimen dat haar operatie morgen goed gaat? Dan moet het wel goedkomen πŸ™‚ Ik heb alvast een nieuw fleeceje voor haar gehaald als “sorry-sorry-sorry-sorry-sorry-kan-je-me-ooit-vergeven-cadeautje”. Β Morgen vanaf 18u mag ik haar weer gaan ophalen, dus ik weet nu al dat mijn werkdag tergend traag gaat verlopen πŸ˜‰ Dat wordt dus racen van Antwerpen naar Lier met de trein, dan in Lier nog te voet naar huis, dan de auto (ik zoek nog een naam!) in en huppakee, la Kitteh weer mee naar huis en helemaal sufknuffelen! Een paar superleuke filmpjes voor jullie (en stiekem voor mij, ik zit hier met een zwaar geval kitteh-ldvd!):

Nog meer artikels:   1 dag in Parijs

Belleke

 Belleke Wij zijn weer wakker. Sorta. Beetje. Madam snurkte nogal :s on Twitpic

Share photos on twitter with Twitpic

Slaap lekker alvast, lief Belleliefje van me en tot morgen *superdikkeknuffelzoen*

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

26 Comments

 1. February 16, 2011 / 12:08 am

  Aahw arme Belleke. Hopelijk kan ze inderdaad een beetje wennen en zal ze niet te gestresst zijn morgen. Ik denk in ieder geval aan jullie!
  En ze zal het vast allemaal snel weer zijn vergeten met zo’n lief baasje! πŸ˜‰

 2. February 16, 2011 / 12:08 am

  Aahw arme Belleke. Hopelijk kan ze inderdaad een beetje wennen en zal ze niet te gestresst zijn morgen. Ik denk in ieder geval aan jullie!
  En ze zal het vast allemaal snel weer zijn vergeten met zo’n lief baasje! πŸ˜‰

 3. February 16, 2011 / 8:26 am

  Ahw, ik zal aan haar denken!!! Dimi is precies hetzelfde. Ze vertrouwt niemand behalve mij en mijn vriend, als er visite is verstopt ze zich, en ze moest in november ook bij de dierenarts logeren. Ik vond het zo zielig. πŸ™

 4. February 16, 2011 / 8:26 am

  Ahw, ik zal aan haar denken!!! Dimi is precies hetzelfde. Ze vertrouwt niemand behalve mij en mijn vriend, als er visite is verstopt ze zich, en ze moest in november ook bij de dierenarts logeren. Ik vond het zo zielig. πŸ™

 5. February 16, 2011 / 8:58 am

  De lieverd!! Ik hoop dat je dag snel zal gaan en het voor Belleke niet teveel stress op zal leveren…Fahad moet binnenkort eigenlijk weer naar de dierenarts voor prikken, dat wordt ook nog wat…

 6. February 16, 2011 / 8:58 am

  De lieverd!! Ik hoop dat je dag snel zal gaan en het voor Belleke niet teveel stress op zal leveren…Fahad moet binnenkort eigenlijk weer naar de dierenarts voor prikken, dat wordt ook nog wat…

 7. February 16, 2011 / 9:32 am

  Aww! Ik heb Suki ook eens één keer een hele dag moeten missen toen ze haar sterilisatie moest hebben.. idd niet fijn πŸ™ maar de operatie gaat zeker goed gaan! Belleke gaat blij zijn als haar tandjes weer tip-top zijn!

 8. February 16, 2011 / 9:32 am

  Aww! Ik heb Suki ook eens één keer een hele dag moeten missen toen ze haar sterilisatie moest hebben.. idd niet fijn πŸ™ maar de operatie gaat zeker goed gaan! Belleke gaat blij zijn als haar tandjes weer tip-top zijn!

 9. JustMe
  February 16, 2011 / 10:56 am

  Veel beterschap voor Belleke en voor bazinnetje. Het komt allemaal goed! Lief dat je dat dekentje gekocht hebt, zal ze gezellig vinden!

 10. JustMe
  February 16, 2011 / 10:56 am

  Veel beterschap voor Belleke en voor bazinnetje. Het komt allemaal goed! Lief dat je dat dekentje gekocht hebt, zal ze gezellig vinden!

 11. michelle
  February 16, 2011 / 11:19 am

  dat komt wel goed hoor! katten zijn sterke beessies!
  en voor je het weet ligt ze weer naast je

 12. michelle
  February 16, 2011 / 11:19 am

  dat komt wel goed hoor! katten zijn sterke beessies!
  en voor je het weet ligt ze weer naast je

 13. suzanne
  February 16, 2011 / 2:21 pm

  Ik hoop da Belleke straks lekker in u armen kan knoefte…..komt allemaal goed hoor.

  Suzanne

 14. suzanne
  February 16, 2011 / 2:21 pm

  Ik hoop da Belleke straks lekker in u armen kan knoefte…..komt allemaal goed hoor.

  Suzanne

 15. natlie_v@hotmail.com
  February 16, 2011 / 2:24 pm

  ahw wat zielig, wel goed dat je het snel opgemerkt hebt! Hopelijk vergeeft ze het je snel πŸ˜‰
  Mijn kat is ondertussen al bijna 15 jaar dus ik wordt met het jaar banger dat hij uiteindelijk te oud zal worden voor dit leven… Hij heeft al een paar keer de niesziekte gehad maar na een lange antibiotica en cortisone-kuur (inclusief vreetbuien hierdoor, fat kitty) kwam hij er weer bovenop. Nu heb ik al 2 dagen weer wat genies opgemerkt dus ik hou hem nauw in de gaten.
  Naam voor auto: Bolleke?

 16. natlie_v@hotmail.com
  February 16, 2011 / 2:24 pm

  ahw wat zielig, wel goed dat je het snel opgemerkt hebt! Hopelijk vergeeft ze het je snel πŸ˜‰
  Mijn kat is ondertussen al bijna 15 jaar dus ik wordt met het jaar banger dat hij uiteindelijk te oud zal worden voor dit leven… Hij heeft al een paar keer de niesziekte gehad maar na een lange antibiotica en cortisone-kuur (inclusief vreetbuien hierdoor, fat kitty) kwam hij er weer bovenop. Nu heb ik al 2 dagen weer wat genies opgemerkt dus ik hou hem nauw in de gaten.
  Naam voor auto: Bolleke?

 17. February 16, 2011 / 5:04 pm

  wat een schatje!

 18. February 16, 2011 / 5:04 pm

  wat een schatje!

 19. February 16, 2011 / 6:34 pm

  Mijn hondje moest twee weken geleden ook naar de tandarts πŸ™ Was haar een hele dag kwijt..
  Zo vreemd zonder je lieve diertje he…. πŸ™ ?

 20. February 16, 2011 / 6:34 pm

  Mijn hondje moest twee weken geleden ook naar de tandarts πŸ™ Was haar een hele dag kwijt..
  Zo vreemd zonder je lieve diertje he…. πŸ™ ?

 21. February 16, 2011 / 8:10 pm

  Leuke foto’s! En ja, je mist het snel hΓ©, je huisdier! Maar komt allemaal goed!

 22. February 16, 2011 / 8:10 pm

  Leuke foto’s! En ja, je mist het snel hΓ©, je huisdier! Maar komt allemaal goed!

 23. February 16, 2011 / 8:36 pm

  Arm Belleke :(, maar ik ben er zeker van dat ze je enorm dankbaar zal zijn als ze terug is omdat je zo goed voor haar zorgt :). Het komt wel goed!

 24. February 16, 2011 / 8:36 pm

  Arm Belleke :(, maar ik ben er zeker van dat ze je enorm dankbaar zal zijn als ze terug is omdat je zo goed voor haar zorgt :). Het komt wel goed!

 25. February 17, 2011 / 3:20 am

  Ahwww, hoop dat de operatie voor je kat goed ging! πŸ™‚ Je kat doet mij veel denken aan mijn eigen kat, hehe πŸ™‚ Schattige video’s en foto’s trouwens πŸ™‚

 26. February 17, 2011 / 3:20 am

  Ahwww, hoop dat de operatie voor je kat goed ging! πŸ™‚ Je kat doet mij veel denken aan mijn eigen kat, hehe πŸ™‚ Schattige video’s en foto’s trouwens πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.