Review: Queen Helene cocoa butter facial scrub

Review: Queen Helene cocoa butter facial scrub

Een paar maanden geleden ben ik naar de afrowinkel in Antwerpen geweest en toen heb ik flink ingeslagen: ik had een grote fles Palmer’s cocoa bodylotion gekocht, Queen Helene cocoa butter scrub, het befaamde Hair Mayonnaise masker, een pot kokosolie en nog een fles bodybutter van Palmer’s (speciaal voor vermoeide benen). Vandaag wil ik een van die producten reviewen want het is helemaal op: de Queen Helene cocoa butter facial scrub. Queen Helene cocoa butter scrub gezicht De scrub zelf is heel erg fijn: soms kunnen gezichtsscrubs erg grof zijn waardoor de scrub helemaal niet fijn aanvoelt op je gezichtshuid. Deze scrub heeft erg fijne deeltjes en je hebt maar weinig nodig. De tube zelf was erg groot en ik heb er echt maanden over gedaan om deze tube scrub op te maken. Hoeveel ik betaald heb, weet ik niet exact meer – maar laten we zeggen dat de scrub tussen de 5 en 6 euro – maar hij was zeer budgetvriendelijk. Ik ben helemaal gek op de geur van deze Queen Helene cocoa butter facial scrub: cacaoboter, hmmmm! Je kan het het beste omschrijven als een chocoladegeur. Zelf hou ik meer van ‘warmere’ en ‘foody’ geuren, helemaal perfect voor mij dus. Deze scrub van Queen Helen was voor mijn gezicht heel goed geschikt: de scrub zorgt voor een goede scrubbeurt van je huid, maar je huid is erna ook goed gevoed. Geen vervelend droge en trekkerige huid met deze scrub, ohnee! Zou ik deze scrub opnieuw kopen? Ohja, heel zeker! Als al mijn ‘afroproducten’ op zijn, zal ik zeker deze nog eens opnieuw halen. Het is alleen jammer dat het toch wel moeilijk te krijgen is.

Nog meer artikels:   Lush Flying Fox showergel review
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

18 Comments

 1. Eva
  January 26, 2011 / 9:44 am

  Leuke review. ik kijk ook uit naar dereview van de Hair Mayonaise

 2. Eva
  January 26, 2011 / 9:44 am

  Leuke review. ik kijk ook uit naar dereview van de Hair Mayonaise

 3. January 26, 2011 / 11:27 am

  Kan je mij het adres geven van die afrowinkel?

 4. January 26, 2011 / 11:27 am

  Kan je mij het adres geven van die afrowinkel?

 5. michelle
  January 26, 2011 / 12:14 pm

  dat klinkt goed:D
  ik moet ook maar weer eens een bezoekje brengen aan de afro winkel
  ga ik ook weer even inslaan haha

 6. michelle
  January 26, 2011 / 12:14 pm

  dat klinkt goed:D
  ik moet ook maar weer eens een bezoekje brengen aan de afro winkel
  ga ik ook weer even inslaan haha

 7. Kim
  January 26, 2011 / 2:17 pm

  Daar zitten een paar dingen tussen die ik ook wel zou willen. Waar vind jij een afrowinkel in Antwerpen?

 8. Kim
  January 26, 2011 / 2:17 pm

  Daar zitten een paar dingen tussen die ik ook wel zou willen. Waar vind jij een afrowinkel in Antwerpen?

 9. January 26, 2011 / 4:08 pm

  Klinkt heerlijk! Me likes foody geuren ^^

 10. January 26, 2011 / 4:08 pm

  Klinkt heerlijk! Me likes foody geuren ^^

 11. January 26, 2011 / 5:31 pm

  Ik wil al super lang naar een afro winkel, wat is het adres ^^

 12. January 26, 2011 / 5:31 pm

  Ik wil al super lang naar een afro winkel, wat is het adres ^^

 13. January 26, 2011 / 8:57 pm

  Klinkt fijn! Waar is die afrowinkel juist?

  • Glamourista
   January 26, 2011 / 9:59 pm

   Ik weet het juiste adres niet :$ maar het is een zijstraat van de Carnotstraat… de ene winkel heeft alleen pruiken en vlak ernaast zit de winkel die ik bedoel 😀

 14. January 26, 2011 / 8:57 pm

  Klinkt fijn! Waar is die afrowinkel juist?

  • Glamourista
   January 26, 2011 / 9:59 pm

   Ik weet het juiste adres niet :$ maar het is een zijstraat van de Carnotstraat… de ene winkel heeft alleen pruiken en vlak ernaast zit de winkel die ik bedoel 😀

 15. January 27, 2011 / 7:34 pm

  Klinkt goed! Maar zou niet weten waar ik dat hier zou kunnen krijgen

 16. January 27, 2011 / 7:34 pm

  Klinkt goed! Maar zou niet weten waar ik dat hier zou kunnen krijgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.