review

Review: Queen Helene cocoa butter facial scrub

January 26, 2011
queen_helene_cocoa_butter_scrub

Laatste update op

Een paar maanden geleden ben ik naar de afrowinkel in Antwerpen geweest en toen heb ik flink ingeslagen: ik had een grote fles Palmer’s cocoa bodylotion gekocht, Queen Helene cocoa butter scrub, het befaamde Hair Mayonnaise masker, een pot kokosolie en nog een fles bodybutter van Palmer’s (speciaal voor vermoeide benen). Vandaag wil ik een van die producten reviewen want het is helemaal op: de Queen Helene cocoa butter facial scrub. Queen Helene cocoa butter scrub gezicht De scrub zelf is heel erg fijn: soms kunnen gezichtsscrubs erg grof zijn waardoor de scrub helemaal niet fijn aanvoelt op je gezichtshuid. Deze scrub heeft erg fijne deeltjes en je hebt maar weinig nodig. De tube zelf was erg groot en ik heb er echt maanden over gedaan om deze tube scrub op te maken. Hoeveel ik betaald heb, weet ik niet exact meer – maar laten we zeggen dat de scrub tussen de 5 en 6 euro – maar hij was zeer budgetvriendelijk. Ik ben helemaal gek op de geur van deze Queen Helene cocoa butter facial scrub: cacaoboter, hmmmm! Je kan het het beste omschrijven als een chocoladegeur. Zelf hou ik meer van ‘warmere’ en ‘foody’ geuren, helemaal perfect voor mij dus. Deze scrub van Queen Helen was voor mijn gezicht heel goed geschikt: de scrub zorgt voor een goede scrubbeurt van je huid, maar je huid is erna ook goed gevoed. Geen vervelend droge en trekkerige huid met deze scrub, ohnee! Zou ik deze scrub opnieuw kopen? Ohja, heel zeker! Als al mijn ‘afroproducten’ op zijn, zal ik zeker deze nog eens opnieuw halen. Het is alleen jammer dat het toch wel moeilijk te krijgen is.

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Eva January 26, 2011 at 9:44 am

  Leuke review. ik kijk ook uit naar dereview van de Hair Mayonaise

 • Reply Eva January 26, 2011 at 9:44 am

  Leuke review. ik kijk ook uit naar dereview van de Hair Mayonaise

 • Reply mlle_sariitha January 26, 2011 at 11:27 am

  Kan je mij het adres geven van die afrowinkel?

 • Reply mlle_sariitha January 26, 2011 at 11:27 am

  Kan je mij het adres geven van die afrowinkel?

 • Reply michelle January 26, 2011 at 12:14 pm

  dat klinkt goed:D
  ik moet ook maar weer eens een bezoekje brengen aan de afro winkel
  ga ik ook weer even inslaan haha

 • Reply michelle January 26, 2011 at 12:14 pm

  dat klinkt goed:D
  ik moet ook maar weer eens een bezoekje brengen aan de afro winkel
  ga ik ook weer even inslaan haha

 • Reply Kim January 26, 2011 at 2:17 pm

  Daar zitten een paar dingen tussen die ik ook wel zou willen. Waar vind jij een afrowinkel in Antwerpen?

 • Reply Kim January 26, 2011 at 2:17 pm

  Daar zitten een paar dingen tussen die ik ook wel zou willen. Waar vind jij een afrowinkel in Antwerpen?

 • Reply Maaike January 26, 2011 at 4:08 pm

  Klinkt heerlijk! Me likes foody geuren ^^

 • Reply Maaike January 26, 2011 at 4:08 pm

  Klinkt heerlijk! Me likes foody geuren ^^

 • Reply Naomi January 26, 2011 at 5:31 pm

  Ik wil al super lang naar een afro winkel, wat is het adres ^^

 • Reply Naomi January 26, 2011 at 5:31 pm

  Ik wil al super lang naar een afro winkel, wat is het adres ^^

 • Reply Marijke January 26, 2011 at 8:57 pm

  Klinkt fijn! Waar is die afrowinkel juist?

  • Reply Glamourista January 26, 2011 at 9:59 pm

   Ik weet het juiste adres niet :$ maar het is een zijstraat van de Carnotstraat… de ene winkel heeft alleen pruiken en vlak ernaast zit de winkel die ik bedoel 😀

 • Reply Marijke January 26, 2011 at 8:57 pm

  Klinkt fijn! Waar is die afrowinkel juist?

  • Reply Glamourista January 26, 2011 at 9:59 pm

   Ik weet het juiste adres niet :$ maar het is een zijstraat van de Carnotstraat… de ene winkel heeft alleen pruiken en vlak ernaast zit de winkel die ik bedoel 😀

 • Reply Anouk January 27, 2011 at 7:34 pm

  Klinkt goed! Maar zou niet weten waar ik dat hier zou kunnen krijgen

 • Reply Anouk January 27, 2011 at 7:34 pm

  Klinkt goed! Maar zou niet weten waar ik dat hier zou kunnen krijgen

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.