Lush Flying Fox showergel review

flying-fox-lush-review

Een review van mijn favoriete doucheproduct: Lush Flying fox! Verwacht je aan hemelprijzingen, halleluja en heel veel gejubel ๐Ÿ˜‰

Deze winter kreeg ik van Katia een cadeau opgestuurd en deze douchegel zat erin. Ik kende de geur alleen maar van het testen in de winkel (je kent dat wel, je gaat ‘even’ de Lush binnen en komt pas anderhalf uur later buiten met je neus vol geurtjes en helemaal happy) maar ik kan soms gewoon te gierig zijn om iets te kopen dat ik graag wil. Nu ik er zo over nadenk, ik heb deze douchegel al driekwart jaar en de fles is nog maar een kwart leeg omdat ik altijd een drupje op een puff doe zodat ik lekker spaarzaam kan doen. Lush Flying fox: de geur: De geur is exact zoals beschreven wordt op de verpakking: jasmijn en honing! Ik heb de ingrediรซntenlijst gecheckt en het klopt helemaal: er zit veel honing in (een paar soorten zelfs) en ook jasmijn. Echt, als je deze geur ruikt, hmmm! Ik hou van honing en ik hou van jasmijn, dit is echt een bullseye voor mij. De prijs: De prijs hangt af van de hoeveelheid. De fles die ik heb is 500 g en kost 21,95 euro, de fles van 250 g is 13,95 en de fles van 100 g is 7,40. Maar als je zoals ik ontzettend spaarzaam met de fles bent, kom je echt heel erg lang toe! Dan vind ik de prijs zelf veel minder erg. De werking: Ik hou niet van douchegels die je huid uitdrogen en dat heb ik bij deze douchegel gelukkig niet! ย Hij laat geen beschermende laag achter op je huid maar het is niet persรฉ nodig om jezelf na het douchen of na het bad in te smeren met een bodymilk. Als deze fles op is, sta ik zeker weer heel snel in de Lush met een nieuwe fles in mijn pootjes! ๐Ÿ˜€

21 Comments

 1. Leuk om te zien dat mensen lush zien als atractiepark ipv winkel, doe ik ook hoor (A)
  Ik ben erg benieuwd naar de geur, moet in de winkel ook maar eens proberen of dit wat is want het klinkt erg lekker!

 2. Leuk om te zien dat mensen lush zien als atractiepark ipv winkel, doe ik ook hoor (A)
  Ik ben erg benieuwd naar de geur, moet in de winkel ook maar eens proberen of dit wat is want het klinkt erg lekker!

 3. Leuk om te zien dat mensen lush zien als atractiepark ipv winkel, doe ik ook hoor (A)
  Ik ben erg benieuwd naar de geur, moet in de winkel ook maar eens proberen of dit wat is want het klinkt erg lekker!

  • Oeioei, ik ga straks snel langs Lush voor die olifantjes… nu wil ik die temple balm ook ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€ Foei Loeder, slecht voor portemonnee :p ^^

  • Oeioei, ik ga straks snel langs Lush voor die olifantjes… nu wil ik die temple balm ook ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€ Foei Loeder, slecht voor portemonnee :p ^^

  • Oeioei, ik ga straks snel langs Lush voor die olifantjes… nu wil ik die temple balm ook ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€ Foei Loeder, slecht voor portemonnee :p ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

rood-haar-kapsel

Hair history: veel van mijn kapsels en experimenten met haarverf

Review: Queen Helene cocoa butter facial scrub

queen_helene_cocoa_butter_scrub