dierproefvrije make-up kapsel persoonlijk Uncategorized

Hair history: veel van mijn kapsels en experimenten met haarverf

August 9, 2010
rood-haar-kapsel

Laatste update op

Ik toonde een tijdje terug wat haarkleurenย die ik had gehad aan een vriend en toen kwam ik op het idee die kleuren ook eens aan jullie te tonen! Dus… haarkleuren en kapsels van mijn 13 tot 23 (whoa, is dat al 10 jaar geleden…).

Mijn echte haarkleur: blond

Aah, klein Katrijntje is hier nog maar 13 ๐Ÿ™‚ Snoezig hoor :p Moet je nagaan dat ik met deze foto mijn eerste lief versierd heb, no kidding ๐Ÿ˜€ Mijn natuurlijke kleur: blond! kapsel

Haarverf: van blondine naar brunette

Volgende etappe… een foto zoeken van mezelf, all alone. Kijk, dat wordt moeilijker ๐Ÿ˜€ Ik hield nooit van foto’s maken, en anders moet ik er altijd iemand afknippen :p Dus dan gaan we gelijk naar 21… ik was pas single en ontdekte veel meer qua make-up en kleding. Ook haarverf baby! Here comes a brunette… (voor) natuurlijk blond haar NA: bruin geverfd haar Een paar weken later was ik dat bruine haar alweer beu en liet ik het uitwassen (het was een haarverf van Country Colors, die zijn uitwasbaar).

De bruine haarverf werd uitgewassen: hallo donkerblond haar!

Blonde… again! (ik vind dit een leeuwenkapsel :p) wild blond haar Maar goh.. een paar weken later was ik dat blond alweer spuugzat en wilde ik het graag weer bruin verven. En zo geschiedde het… en ik was het gelijk weer beu ๐Ÿ˜‰ Toen ik de kleur (L’Oreal casting creme gloss praline) liet uitwassen, werd het deze kleur: een soort ros/ rood:

Venitiaans blond

Photobucket Toen werd het vorig jaar zomer en ik was de rode/ rosse kleur helemaal zat. Goh, ik vond bruin haar toch zo enorm leuk? (dit was trouwens in eind augustus, begin september… toen ik aan mijn 10 herexamens bezig was ๐Ÿ˜ฎ jaartje geleden dus! )

Goudbruine haarkleur

bruine haren kapsel Het bruine kapsel was een blijvertje, al wilde ik graag andere nuances proberen: koperbruin, goudbruin, bruin met koperen highlights… you name it, ik had het:

Bruin met koperkleurige highlights:

smokey eyes bruin haar

Bruin haar met een rechte pony

pony bruine haren kapsel Photobucket

Koperbruine haarkleur met gouden glans

bruin lang haar koperkleurige highlights goudbruin haar Photobucket

Bruin haar: pralinรฉbruine kleur, opgestoken kapsel met ietwat gebogen pony

pin-up look kapsel Mijn haar werd door het winterweer droog en duf, dus ik besloot er een stukje af te laten knippen en de kapster stelde me een haarspoeling voor in de kleur Cranberry. Te gekke kleur, alleen was de spoeling na 2 dagen al helemaal weg, en bleef ik sindsdien met een knalrosse uitgroei zitten, wat ik ook deed. Als ik verf op mijn haren deed, sloeg alles ros uit. Altijd. No kidding…

Rode haarspoeling en kortgeknipt haar

kort aubergine haar bordeaux

Zelf haar blonderen

Deze chick was het beu… ik liep rond met fluorosse uitgroei en dat was niet leuk meer. Ik kapte er eerst nog een asbruine verf over, en toen ik daardoor met bijna zwart haar kwam te zitten, was ik het helemaal zat… .. ik ging mijn haar wel weer blonderen. Zelf. Juist ja… na blondeerpakje 1: haar ontkleuren blonderen Aaarghhh…. I burnt my eyes just watching it again ๐Ÿ˜€ Katrijn, familie der Oompa Loompa’s, aangenaam :p (met dit haar deed ik nog een presentatie op school trouwens). Y’all can call me Braveheart now :p Blondeerpakje nummer twee: Nog een blondeerpakje: Hehe, dat begon er meer op te lijken! Deze vond ik stiekem erg leuk, en ik ben ook met dit haar een presentatie gaan geven op school (over de Ipad, to be exact) ๐Ÿ˜€ Die foto’s zijn zelfs op die dag genomen :p Arme, arme klasgenootjes ๐Ÿ˜‰ ontkleurd haar Blondeerpakje nummer vier, gevolgd door licht asblond: BAM! Natuurlijke kleur terug ๐Ÿ˜€ blond haar Maar… ik vind mijn natuurlijke kleur drie keer niks. Ik wilde honingblond!

Honingblond haar

kapsel goudblond haar Maar, dat blonde haar werd erg vaak geel. Dat moest ik niet hebben… ondertussen was ik ook helemaal ontevreden over het blonde omdat het mijn ogen niet zo deed opvallen zoals de bruine kleuren die ik had. Ik voelde me een beetje onzichtbaar :p Jups, er werd weer bruine verf ingedaan… lichtasbruin van Herbashine. Geweldige semipermanente verf die eerst donker was, en daarna uitwaste tot mijn eigen kleur ongeveer: (eerste dagen)

Asbruine haarverf

bruin haar asbruin (midden) bruin haar licht asbruin lichtbruin haar (uitgewassen) goudbruin haar Helemaal blij was ik ermee… tot ik na 3 pakjes merkte dat mijn kleur erg donker bleef. Ik kan best een donkere kleur aan, maar niet als het een askleur is, ik wil diepte in mijn haarkleur! Na lang wikken en wegen (blond, highlights, kaalscheren,… :p ) besloot ik mijn haar rood te verven. Niet ros of oranje, echt rood. And I love it! Voor: bruin haar red polkadot dress jurk verf: Country colours van Schwarzkopf Photobucket

Donkerrode haren

rood haar red hair Ik heb deze kleur nu twee dagen, en ik ben er echt gรฉk op! Dit ben ik gewoon… beetje brutaal maar redelijk ingetogen, echt een redelijk opvallende kleur met momenten. Ja, er is echt veel onderhoud aan (daar komt nog een artikeltje over) maar ik heb echt het gevoel dat ik eindelijk mijn kleur gevonden heb! Mijn ogen komen goed uit met deze donkerrode haarkleur, dus ik ben er helemaal happy mee!

You Might Also Like

150 Comments

 • Reply Evii August 9, 2010 at 3:16 am

  Ha leuk zo de hele geschiedenis te zien ๐Ÿ˜€ en dat rood staat je echt supergoed!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:45 pm

   Dankjewel! Ik verschoot er toch van hoeveel kleuren ik gehad heb ik anderhalf jaar ongeveer ๐Ÿ˜ฎ

 • Reply Evii August 9, 2010 at 3:16 am

  Ha leuk zo de hele geschiedenis te zien ๐Ÿ˜€ en dat rood staat je echt supergoed!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:45 pm

   Dankjewel! Ik verschoot er toch van hoeveel kleuren ik gehad heb ik anderhalf jaar ongeveer ๐Ÿ˜ฎ

 • Reply Evii August 9, 2010 at 3:16 am

  Ha leuk zo de hele geschiedenis te zien ๐Ÿ˜€ en dat rood staat je echt supergoed!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:45 pm

   Dankjewel! Ik verschoot er toch van hoeveel kleuren ik gehad heb ik anderhalf jaar ongeveer ๐Ÿ˜ฎ

 • Reply beitjuh August 9, 2010 at 7:19 am

  <3 vind het zo mooi ^^ het is wel leuk om het zo eens te zien ^^ misschien moet ik ook maar eens gaan spitten

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:45 pm

   Jaaa, doen! ๐Ÿ˜€ En dankjewel^^

 • Reply beitjuh August 9, 2010 at 7:19 am

  <3 vind het zo mooi ^^ het is wel leuk om het zo eens te zien ^^ misschien moet ik ook maar eens gaan spitten

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:45 pm

   Jaaa, doen! ๐Ÿ˜€ En dankjewel^^

 • Reply beitjuh August 9, 2010 at 7:19 am

  <3 vind het zo mooi ^^ het is wel leuk om het zo eens te zien ^^ misschien moet ik ook maar eens gaan spitten

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:45 pm

   Jaaa, doen! ๐Ÿ˜€ En dankjewel^^

 • Reply michelle August 9, 2010 at 9:41 am

  zo dat je haar nog op je hoofd zit zeg haha.
  ik vind het donkere en het rode haar beter bij je staan, is toch wel gek dat je eigen haarkleur niet zo staat

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:46 pm

   Jahaaa, onkruid vergaat niet :p Nee, ik gebruik heel veel maskers enzo om het weer helemaal in conditie te krijgen. Ja, maar ik heb een theorie dat ik eigenlijk een brunette zou moeten zijn :p Ik heb zelf voor de rest donkerbruine wenkbrauwen, anders waren die toch ook blond geweest lijkt me? ๐Ÿ˜€

 • Reply michelle August 9, 2010 at 9:41 am

  zo dat je haar nog op je hoofd zit zeg haha.
  ik vind het donkere en het rode haar beter bij je staan, is toch wel gek dat je eigen haarkleur niet zo staat

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:46 pm

   Jahaaa, onkruid vergaat niet :p Nee, ik gebruik heel veel maskers enzo om het weer helemaal in conditie te krijgen. Ja, maar ik heb een theorie dat ik eigenlijk een brunette zou moeten zijn :p Ik heb zelf voor de rest donkerbruine wenkbrauwen, anders waren die toch ook blond geweest lijkt me? ๐Ÿ˜€

 • Reply michelle August 9, 2010 at 9:41 am

  zo dat je haar nog op je hoofd zit zeg haha.
  ik vind het donkere en het rode haar beter bij je staan, is toch wel gek dat je eigen haarkleur niet zo staat

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:46 pm

   Jahaaa, onkruid vergaat niet :p Nee, ik gebruik heel veel maskers enzo om het weer helemaal in conditie te krijgen. Ja, maar ik heb een theorie dat ik eigenlijk een brunette zou moeten zijn :p Ik heb zelf voor de rest donkerbruine wenkbrauwen, anders waren die toch ook blond geweest lijkt me? ๐Ÿ˜€

 • Reply Maaike August 9, 2010 at 10:12 am

  Donkerbruine tinten staan je het beste vind ik. Dat rossige is het minst geslaagd ..

 • Reply Maaike August 9, 2010 at 10:12 am

  Donkerbruine tinten staan je het beste vind ik. Dat rossige is het minst geslaagd ..

 • Reply Maaike August 9, 2010 at 10:12 am

  Donkerbruine tinten staan je het beste vind ik. Dat rossige is het minst geslaagd ..

 • Reply Touch Of Make up August 9, 2010 at 10:52 am

  lol van een kameleon gesproken!! al die kleuren! Niet te veel last van haarschade?
  voor de rest vind ik ook dat rood en bruin je het beste staan:)

 • Reply Touch Of Make up August 9, 2010 at 10:52 am

  lol van een kameleon gesproken!! al die kleuren! Niet te veel last van haarschade?
  voor de rest vind ik ook dat rood en bruin je het beste staan:)

 • Reply Touch Of Make up August 9, 2010 at 10:52 am

  lol van een kameleon gesproken!! al die kleuren! Niet te veel last van haarschade?
  voor de rest vind ik ook dat rood en bruin je het beste staan:)

 • Reply Loeder August 9, 2010 at 12:22 pm

  Staat je leuk je nieuwe kleurtje, vond die donkerbruine bob op de 7e foto je ook erg leuk staan,,

 • Reply Loeder August 9, 2010 at 12:22 pm

  Staat je leuk je nieuwe kleurtje, vond die donkerbruine bob op de 7e foto je ook erg leuk staan,,

 • Reply Loeder August 9, 2010 at 12:22 pm

  Staat je leuk je nieuwe kleurtje, vond die donkerbruine bob op de 7e foto je ook erg leuk staan,,

 • Reply Elsemiek August 9, 2010 at 12:36 pm

  Ik vind de kleur die je haar nu heeft echt prachtig! En de donkerbruine kleuren vind ik ook mooi! Veel mooier dan alle blondtinten, die geven je een veel meer doorsnee gezicht dan de donkere tinten.

 • Reply Elsemiek August 9, 2010 at 12:36 pm

  Ik vind de kleur die je haar nu heeft echt prachtig! En de donkerbruine kleuren vind ik ook mooi! Veel mooier dan alle blondtinten, die geven je een veel meer doorsnee gezicht dan de donkere tinten.

 • Reply Elsemiek August 9, 2010 at 12:36 pm

  Ik vind de kleur die je haar nu heeft echt prachtig! En de donkerbruine kleuren vind ik ook mooi! Veel mooier dan alle blondtinten, die geven je een veel meer doorsnee gezicht dan de donkere tinten.

 • Reply nathalie August 9, 2010 at 12:39 pm

  Bruintinten staan jou het allerbest vind ik! Vooral als ze een warme ondertoon hebben. Zoals dat koperbruin. En je nieuwe haarkleur is wel iets feller maar toch een een goeie tint. Blond staat je minder denk ik, ook al is het je natuurlijke kleur.

 • Reply nathalie August 9, 2010 at 12:39 pm

  Bruintinten staan jou het allerbest vind ik! Vooral als ze een warme ondertoon hebben. Zoals dat koperbruin. En je nieuwe haarkleur is wel iets feller maar toch een een goeie tint. Blond staat je minder denk ik, ook al is het je natuurlijke kleur.

 • Reply nathalie August 9, 2010 at 12:39 pm

  Bruintinten staan jou het allerbest vind ik! Vooral als ze een warme ondertoon hebben. Zoals dat koperbruin. En je nieuwe haarkleur is wel iets feller maar toch een een goeie tint. Blond staat je minder denk ik, ook al is het je natuurlijke kleur.

 • Reply Roxanne August 9, 2010 at 2:42 pm

  Ik vind de kleur op de tweede foto (van toen je 21 was), die kleur waar je na het blonderen met asblond was overgegaan en je kleur nu het mooist!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:48 pm

   Aww, arm honingblond :p Nah, ik snap het ๐Ÿ˜‰

 • Reply Roxanne August 9, 2010 at 2:42 pm

  Ik vind de kleur op de tweede foto (van toen je 21 was), die kleur waar je na het blonderen met asblond was overgegaan en je kleur nu het mooist!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:48 pm

   Aww, arm honingblond :p Nah, ik snap het ๐Ÿ˜‰

 • Reply Roxanne August 9, 2010 at 2:42 pm

  Ik vind de kleur op de tweede foto (van toen je 21 was), die kleur waar je na het blonderen met asblond was overgegaan en je kleur nu het mooist!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:48 pm

   Aww, arm honingblond :p Nah, ik snap het ๐Ÿ˜‰

 • Reply Bibiane August 9, 2010 at 2:43 pm

  Wauw… Dat is dus iets dat ik echt niet durf :s Je haar is echt mooi zo dat rode. Vond het heel donkerbruine/zwarte ook erg mooi! Enige oppeppers/aanraders voor iemand die dezelfde natuurlijke haarkleur heeft en ook eens iets anders wil, maar geen permanente kleur wil (ik wil iets dat uitwasbaar is… voor moest het tegenvallen :p)

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:49 pm

   Hmm, ik vind zelf Country colours fijn, maar als je graag eens iets ander wil dat er na een paar dagen uit is: L’Orรฉal Dรฉdicace! Die is perfect om eens te testen, het is er binnen een weekje weer uit (andere merken willen nog wel eens claimen dat ze semipermanent zijn, en dan gewoon permanent zijn, tssssssk ๐Ÿ˜‰ ).

 • Reply Bibiane August 9, 2010 at 2:43 pm

  Wauw… Dat is dus iets dat ik echt niet durf :s Je haar is echt mooi zo dat rode. Vond het heel donkerbruine/zwarte ook erg mooi! Enige oppeppers/aanraders voor iemand die dezelfde natuurlijke haarkleur heeft en ook eens iets anders wil, maar geen permanente kleur wil (ik wil iets dat uitwasbaar is… voor moest het tegenvallen :p)

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:49 pm

   Hmm, ik vind zelf Country colours fijn, maar als je graag eens iets ander wil dat er na een paar dagen uit is: L’Orรฉal Dรฉdicace! Die is perfect om eens te testen, het is er binnen een weekje weer uit (andere merken willen nog wel eens claimen dat ze semipermanent zijn, en dan gewoon permanent zijn, tssssssk ๐Ÿ˜‰ ).

 • Reply Bibiane August 9, 2010 at 2:43 pm

  Wauw… Dat is dus iets dat ik echt niet durf :s Je haar is echt mooi zo dat rode. Vond het heel donkerbruine/zwarte ook erg mooi! Enige oppeppers/aanraders voor iemand die dezelfde natuurlijke haarkleur heeft en ook eens iets anders wil, maar geen permanente kleur wil (ik wil iets dat uitwasbaar is… voor moest het tegenvallen :p)

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:49 pm

   Hmm, ik vind zelf Country colours fijn, maar als je graag eens iets ander wil dat er na een paar dagen uit is: L’Orรฉal Dรฉdicace! Die is perfect om eens te testen, het is er binnen een weekje weer uit (andere merken willen nog wel eens claimen dat ze semipermanent zijn, en dan gewoon permanent zijn, tssssssk ๐Ÿ˜‰ ).

 • Reply IlseJewels August 9, 2010 at 2:51 pm

  Wow! Vond het geweldig al die veranderingen te zien! Het blonde vond ik niet altijd even geslaagd (zeker als het geel uitsloeg ;)). Maar het koperbruine dat je nu hebt gaat je heel goed af!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:50 pm

   haha jah, geel is hem niet he ๐Ÿ˜‰ Dankjewel!

 • Reply IlseJewels August 9, 2010 at 2:51 pm

  Wow! Vond het geweldig al die veranderingen te zien! Het blonde vond ik niet altijd even geslaagd (zeker als het geel uitsloeg ;)). Maar het koperbruine dat je nu hebt gaat je heel goed af!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:50 pm

   haha jah, geel is hem niet he ๐Ÿ˜‰ Dankjewel!

 • Reply IlseJewels August 9, 2010 at 2:51 pm

  Wow! Vond het geweldig al die veranderingen te zien! Het blonde vond ik niet altijd even geslaagd (zeker als het geel uitsloeg ;)). Maar het koperbruine dat je nu hebt gaat je heel goed af!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:50 pm

   haha jah, geel is hem niet he ๐Ÿ˜‰ Dankjewel!

 • Reply Tessa BD August 9, 2010 at 3:10 pm

  dat rode staat je echt leuk!! en daarom blondeer ik nooit zelf, ziet er altijd wat gelig uit vind ik, laat het liever door de kapster doen :d

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:51 pm

   Je hebt groot gelijk hoor ๐Ÿ˜ฎ Maar ik ben veel te ongeduldig en te impulsief om naar de kapper te gaan (en te vrekkig, vooruit ;)) ๐Ÿ˜€

 • Reply Tessa BD August 9, 2010 at 3:10 pm

  dat rode staat je echt leuk!! en daarom blondeer ik nooit zelf, ziet er altijd wat gelig uit vind ik, laat het liever door de kapster doen :d

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:51 pm

   Je hebt groot gelijk hoor ๐Ÿ˜ฎ Maar ik ben veel te ongeduldig en te impulsief om naar de kapper te gaan (en te vrekkig, vooruit ;)) ๐Ÿ˜€

 • Reply Tessa BD August 9, 2010 at 3:10 pm

  dat rode staat je echt leuk!! en daarom blondeer ik nooit zelf, ziet er altijd wat gelig uit vind ik, laat het liever door de kapster doen :d

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:51 pm

   Je hebt groot gelijk hoor ๐Ÿ˜ฎ Maar ik ben veel te ongeduldig en te impulsief om naar de kapper te gaan (en te vrekkig, vooruit ;)) ๐Ÿ˜€

 • Reply martine August 9, 2010 at 3:42 pm

  ik vind het donkere het mooiste bij je staan!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:51 pm

   Dankjewel ๐Ÿ˜€

 • Reply martine August 9, 2010 at 3:42 pm

  ik vind het donkere het mooiste bij je staan!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:51 pm

   Dankjewel ๐Ÿ˜€

 • Reply martine August 9, 2010 at 3:42 pm

  ik vind het donkere het mooiste bij je staan!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:51 pm

   Dankjewel ๐Ÿ˜€

 • Reply A.lice August 9, 2010 at 3:53 pm

  haha, leuk om even te zien. ik vind dat je goed staat met bruin/ rood haar. ik zou graag ook รฉรฉn kleur blond hebben. maar aan kleuren zie ik geen begin aan. ik heb het al twee keer bij de kapper geprobeerd, maar het gaat er zo rap. een keer heb ik het zelf gedaan, maar ik was ook niet echt tevreden.

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:52 pm

   Vervelend is dat he? Je hebt vaak iets van ‘goh, eigenlijk kan het misschien nog beter/ leuker’ ๐Ÿ˜€

 • Reply A.lice August 9, 2010 at 3:53 pm

  haha, leuk om even te zien. ik vind dat je goed staat met bruin/ rood haar. ik zou graag ook รฉรฉn kleur blond hebben. maar aan kleuren zie ik geen begin aan. ik heb het al twee keer bij de kapper geprobeerd, maar het gaat er zo rap. een keer heb ik het zelf gedaan, maar ik was ook niet echt tevreden.

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:52 pm

   Vervelend is dat he? Je hebt vaak iets van ‘goh, eigenlijk kan het misschien nog beter/ leuker’ ๐Ÿ˜€

 • Reply A.lice August 9, 2010 at 3:53 pm

  haha, leuk om even te zien. ik vind dat je goed staat met bruin/ rood haar. ik zou graag ook รฉรฉn kleur blond hebben. maar aan kleuren zie ik geen begin aan. ik heb het al twee keer bij de kapper geprobeerd, maar het gaat er zo rap. een keer heb ik het zelf gedaan, maar ik was ook niet echt tevreden.

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:52 pm

   Vervelend is dat he? Je hebt vaak iets van ‘goh, eigenlijk kan het misschien nog beter/ leuker’ ๐Ÿ˜€

 • Reply Amber August 9, 2010 at 4:23 pm

  Dat rood staat je goed! Heb ik ook eens gehad, echt mooi! ๐Ÿ˜€ Maar wat veeeeel! Ik wilde het ook eens rood verven met een andere kleur dan ik gewend was en dat kwam er zo uit te zien als bij jou na 1x ontkleuren… WHAAAA! Ik heb nog steeds lichte uitgroei… vreselijk was dat ! XD Als iets me niet staat is t worteltjes oranje. ๐Ÿ˜›

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:53 pm

   Oh, ik zat ook met een bang hartje in de verf hoor ๐Ÿ˜€ Maar wie staat er wel met worteltjesoranje he? :p

 • Reply Amber August 9, 2010 at 4:23 pm

  Dat rood staat je goed! Heb ik ook eens gehad, echt mooi! ๐Ÿ˜€ Maar wat veeeeel! Ik wilde het ook eens rood verven met een andere kleur dan ik gewend was en dat kwam er zo uit te zien als bij jou na 1x ontkleuren… WHAAAA! Ik heb nog steeds lichte uitgroei… vreselijk was dat ! XD Als iets me niet staat is t worteltjes oranje. ๐Ÿ˜›

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:53 pm

   Oh, ik zat ook met een bang hartje in de verf hoor ๐Ÿ˜€ Maar wie staat er wel met worteltjesoranje he? :p

 • Reply Amber August 9, 2010 at 4:23 pm

  Dat rood staat je goed! Heb ik ook eens gehad, echt mooi! ๐Ÿ˜€ Maar wat veeeeel! Ik wilde het ook eens rood verven met een andere kleur dan ik gewend was en dat kwam er zo uit te zien als bij jou na 1x ontkleuren… WHAAAA! Ik heb nog steeds lichte uitgroei… vreselijk was dat ! XD Als iets me niet staat is t worteltjes oranje. ๐Ÿ˜›

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:53 pm

   Oh, ik zat ook met een bang hartje in de verf hoor ๐Ÿ˜€ Maar wie staat er wel met worteltjesoranje he? :p

 • Reply Cees August 9, 2010 at 5:35 pm

  Leuk om te zien ๐Ÿ™‚ Je kleur is prachtig nu, zeker houden!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:55 pm

   Dankjewel!

 • Reply Cees August 9, 2010 at 5:35 pm

  Leuk om te zien ๐Ÿ™‚ Je kleur is prachtig nu, zeker houden!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:55 pm

   Dankjewel!

 • Reply Cees August 9, 2010 at 5:35 pm

  Leuk om te zien ๐Ÿ™‚ Je kleur is prachtig nu, zeker houden!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:55 pm

   Dankjewel!

 • Reply Ann August 9, 2010 at 6:48 pm

  Wat leuk om je haargeschiedenis te zien!

  Donkerbruin en dat laatste staan je het mooist! Rood is wel een moeilijke kleur om te onderhouden. Vriendinnetje heeft rood haar, net iets licht als op jouw foto, en na twee weken is het al helemaal afgebleekt.

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:56 pm

   Oh, maar daar ben ik gelukkig wel van op de hoogte ๐Ÿ™‚ Ik heb veel video’s bekeken op Youtube van roodharige ladies, dus ik weet waar ik aan begin ๐Ÿ˜€ *kijkt liefdevol naar haar douchemuts* :p

 • Reply Ann August 9, 2010 at 6:48 pm

  Wat leuk om je haargeschiedenis te zien!

  Donkerbruin en dat laatste staan je het mooist! Rood is wel een moeilijke kleur om te onderhouden. Vriendinnetje heeft rood haar, net iets licht als op jouw foto, en na twee weken is het al helemaal afgebleekt.

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:56 pm

   Oh, maar daar ben ik gelukkig wel van op de hoogte ๐Ÿ™‚ Ik heb veel video’s bekeken op Youtube van roodharige ladies, dus ik weet waar ik aan begin ๐Ÿ˜€ *kijkt liefdevol naar haar douchemuts* :p

 • Reply Ann August 9, 2010 at 6:48 pm

  Wat leuk om je haargeschiedenis te zien!

  Donkerbruin en dat laatste staan je het mooist! Rood is wel een moeilijke kleur om te onderhouden. Vriendinnetje heeft rood haar, net iets licht als op jouw foto, en na twee weken is het al helemaal afgebleekt.

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:56 pm

   Oh, maar daar ben ik gelukkig wel van op de hoogte ๐Ÿ™‚ Ik heb veel video’s bekeken op Youtube van roodharige ladies, dus ik weet waar ik aan begin ๐Ÿ˜€ *kijkt liefdevol naar haar douchemuts* :p

 • Reply Mariel August 9, 2010 at 9:49 pm

  Leuk om te zien! Ik vind het donkere het leukste bij je staan ๐Ÿ™‚

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:57 pm

   Wel grappig om die reacties te lezen eigenlijk ๐Ÿ˜€ Rood en donker winnen met voorsprong! ๐Ÿ˜€

 • Reply Mariel August 9, 2010 at 9:49 pm

  Leuk om te zien! Ik vind het donkere het leukste bij je staan ๐Ÿ™‚

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:57 pm

   Wel grappig om die reacties te lezen eigenlijk ๐Ÿ˜€ Rood en donker winnen met voorsprong! ๐Ÿ˜€

 • Reply Mariel August 9, 2010 at 9:49 pm

  Leuk om te zien! Ik vind het donkere het leukste bij je staan ๐Ÿ™‚

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:57 pm

   Wel grappig om die reacties te lezen eigenlijk ๐Ÿ˜€ Rood en donker winnen met voorsprong! ๐Ÿ˜€

 • Reply Marijke August 9, 2010 at 10:02 pm

  leuke foto’s! Ik vind het bruine je ook het mooist staan!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:58 pm

   Thanksie ๐Ÿ™‚

 • Reply Marijke August 9, 2010 at 10:02 pm

  leuke foto’s! Ik vind het bruine je ook het mooist staan!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:58 pm

   Thanksie ๐Ÿ™‚

 • Reply Marijke August 9, 2010 at 10:02 pm

  leuke foto’s! Ik vind het bruine je ook het mooist staan!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:58 pm

   Thanksie ๐Ÿ™‚

 • Reply Eline August 9, 2010 at 10:29 pm

  haha, super leuke post!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:58 pm

   Mercikes^^ we doen ons best :p

 • Reply Eline August 9, 2010 at 10:29 pm

  haha, super leuke post!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:58 pm

   Mercikes^^ we doen ons best :p

 • Reply Eline August 9, 2010 at 10:29 pm

  haha, super leuke post!

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:58 pm

   Mercikes^^ we doen ons best :p

 • Reply carmenkind August 9, 2010 at 11:37 pm

  Ik vind dat honingblond wel erg mooi! Maar de kleur die je nu hebt ook ^^

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:58 pm

   Oh yay! Een aanhanger voor honingblond, woei ๐Ÿ˜€

 • Reply carmenkind August 9, 2010 at 11:37 pm

  Ik vind dat honingblond wel erg mooi! Maar de kleur die je nu hebt ook ^^

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:58 pm

   Oh yay! Een aanhanger voor honingblond, woei ๐Ÿ˜€

 • Reply carmenkind August 9, 2010 at 11:37 pm

  Ik vind dat honingblond wel erg mooi! Maar de kleur die je nu hebt ook ^^

  • Reply Glamourista August 9, 2010 at 11:58 pm

   Oh yay! Een aanhanger voor honingblond, woei ๐Ÿ˜€

 • Reply Pauline August 10, 2010 at 11:02 am

  Die laatste kleur staat je echt prachtig!! ๐Ÿ˜€

  • Reply Glamourista August 14, 2010 at 9:14 pm

   dankjewel ๐Ÿ™‚

 • Reply Pauline August 10, 2010 at 11:02 am

  Die laatste kleur staat je echt prachtig!! ๐Ÿ˜€

  • Reply Glamourista August 14, 2010 at 9:14 pm

   dankjewel ๐Ÿ™‚

 • Reply Pauline August 10, 2010 at 11:02 am

  Die laatste kleur staat je echt prachtig!! ๐Ÿ˜€

  • Reply Glamourista August 14, 2010 at 9:14 pm

   dankjewel ๐Ÿ™‚

 • Reply Marja August 10, 2010 at 1:07 pm

  tjee wat een kleurtjes ๐Ÿ˜‰

  gr
  Marja

  • Reply Glamourista August 14, 2010 at 9:14 pm

   Hihi, klopt jah :p

 • Reply Marja August 10, 2010 at 1:07 pm

  tjee wat een kleurtjes ๐Ÿ˜‰

  gr
  Marja

  • Reply Glamourista August 14, 2010 at 9:14 pm

   Hihi, klopt jah :p

 • Reply Marja August 10, 2010 at 1:07 pm

  tjee wat een kleurtjes ๐Ÿ˜‰

  gr
  Marja

  • Reply Glamourista August 14, 2010 at 9:14 pm

   Hihi, klopt jah :p

 • Reply Amber August 11, 2010 at 8:11 pm

  Ja niemand eigenlijk hรจ? Hahaha

 • Reply Amber August 11, 2010 at 8:11 pm

  Ja niemand eigenlijk hรจ? Hahaha

 • Reply Amber August 11, 2010 at 8:11 pm

  Ja niemand eigenlijk hรจ? Hahaha

 • Reply Jessica August 12, 2010 at 2:01 am

  Oh damn! Ik dacht dat ik veel had gehad haha!
  Ik ben dus al jaahaaren bezig om jouw natuurlijk kleur te krijgen.. en oepsie,. toch die bruin er maar weer door gedaan.. ๐Ÿ™
  Ik vind het rood je echt leuk staan!

 • Reply Jessica August 12, 2010 at 2:01 am

  Oh damn! Ik dacht dat ik veel had gehad haha!
  Ik ben dus al jaahaaren bezig om jouw natuurlijk kleur te krijgen.. en oepsie,. toch die bruin er maar weer door gedaan.. ๐Ÿ™
  Ik vind het rood je echt leuk staan!

 • Reply Jessica August 12, 2010 at 2:01 am

  Oh damn! Ik dacht dat ik veel had gehad haha!
  Ik ben dus al jaahaaren bezig om jouw natuurlijk kleur te krijgen.. en oepsie,. toch die bruin er maar weer door gedaan.. ๐Ÿ™
  Ik vind het rood je echt leuk staan!

 • Reply Rianne August 13, 2010 at 11:16 am

  Die vind ik ook erg leuk, vooral die strakke pony staat je heel mooi!

  • Reply Rianne August 13, 2010 at 11:16 am

   Oh ik reageerde op Loeder, maar dat ging niet helemaal goed!

 • Reply Rianne August 13, 2010 at 11:16 am

  Die vind ik ook erg leuk, vooral die strakke pony staat je heel mooi!

  • Reply Rianne August 13, 2010 at 11:16 am

   Oh ik reageerde op Loeder, maar dat ging niet helemaal goed!

 • Reply Rianne August 13, 2010 at 11:16 am

  Die vind ik ook erg leuk, vooral die strakke pony staat je heel mooi!

  • Reply Rianne August 13, 2010 at 11:16 am

   Oh ik reageerde op Loeder, maar dat ging niet helemaal goed!

 • Reply Lisa September 8, 2010 at 3:13 am

  Leuk die hair history, hehe ๐Ÿ˜€ Je kapsel dat je nu hebt is super ๐Ÿ™‚

 • Reply Lisa September 8, 2010 at 3:13 am

  Leuk die hair history, hehe ๐Ÿ˜€ Je kapsel dat je nu hebt is super ๐Ÿ™‚

 • Reply Lisa September 8, 2010 at 3:13 am

  Leuk die hair history, hehe ๐Ÿ˜€ Je kapsel dat je nu hebt is super ๐Ÿ™‚

 • Reply Sanne October 3, 2010 at 4:35 pm

  ik had even een vraagje hoeveel tijd je tussen je blondeerpakjes in had zitten? dagen, weken, maanden?

  • Reply Glamourista October 3, 2010 at 8:01 pm

   Ik denk twee dagen ofzo.. ik was vreselijk ongeduldig ๐Ÿ˜‰ Het is niet goed voor je haar hoor, zo snel achter elkaar!

 • Reply Sanne October 3, 2010 at 4:35 pm

  ik had even een vraagje hoeveel tijd je tussen je blondeerpakjes in had zitten? dagen, weken, maanden?

  • Reply Glamourista October 3, 2010 at 8:01 pm

   Ik denk twee dagen ofzo.. ik was vreselijk ongeduldig ๐Ÿ˜‰ Het is niet goed voor je haar hoor, zo snel achter elkaar!

 • Reply Sanne October 3, 2010 at 4:35 pm

  ik had even een vraagje hoeveel tijd je tussen je blondeerpakjes in had zitten? dagen, weken, maanden?

  • Reply Glamourista October 3, 2010 at 8:01 pm

   Ik denk twee dagen ofzo.. ik was vreselijk ongeduldig ๐Ÿ˜‰ Het is niet goed voor je haar hoor, zo snel achter elkaar!

 • Reply Bepje October 13, 2010 at 4:12 pm

  Hoi, wat leuk om te zien dat ik niet de enige haarverf-verslaafde ben. Ik denk altijd dat een andere kleur beter zal staan. Ben ik blond, dan wil ik mijn eigen kleur terug. Dan wil ik weer bruin, dan is het bruin weer te donker. Ik heb ook blauwe ogen en ik vind het grappig om te zien wat er gebeurt met jouw gezicht als je een sprekende kleur gebruikt. Vooral de diepbruine kleuren en/of bruin-rood teinten staan je heel mooi. Met blond wordt je met uitgroei toch altijd snel armoedig. Het eigen asblond is toch ook weer te saai… Kortom, als ik weer eens op zoek ben naar een kleur, kom ik altijd vanzelf op jouw site terecht. Kun je me vertellen of de verf op natuurbasis op zich wel bevalt. Ik ben nl. ook bang dat ik het anders binnen niet al te lange tijd kaal zal moeten scheren van al dat geverf….
  Gr. Bepje

  • Reply Glamourista October 15, 2010 at 11:09 pm

   Hoi Bepje! Dankjewel ๐Ÿ˜€ Ik zit nu ook weer te twijfelen om weer blond te gaan omdat ik merk dat mijn uitgroei zo vervelend is om bij te houden (lichte uitgroei op donker haar= ieeeeh), moeilijk is het ook he ๐Ÿ˜€ Als mijn laatste pakje verf op is, ga ik denk ik beginnen met henna (en dan ook proberen een donkerrode kleur te kunnen krijgen) maar ik heb er nu nog geen ervaring mee eigenlijk, komt denk ik nog wel!

 • Reply Bepje October 13, 2010 at 4:12 pm

  Hoi, wat leuk om te zien dat ik niet de enige haarverf-verslaafde ben. Ik denk altijd dat een andere kleur beter zal staan. Ben ik blond, dan wil ik mijn eigen kleur terug. Dan wil ik weer bruin, dan is het bruin weer te donker. Ik heb ook blauwe ogen en ik vind het grappig om te zien wat er gebeurt met jouw gezicht als je een sprekende kleur gebruikt. Vooral de diepbruine kleuren en/of bruin-rood teinten staan je heel mooi. Met blond wordt je met uitgroei toch altijd snel armoedig. Het eigen asblond is toch ook weer te saai… Kortom, als ik weer eens op zoek ben naar een kleur, kom ik altijd vanzelf op jouw site terecht. Kun je me vertellen of de verf op natuurbasis op zich wel bevalt. Ik ben nl. ook bang dat ik het anders binnen niet al te lange tijd kaal zal moeten scheren van al dat geverf….
  Gr. Bepje

  • Reply Glamourista October 15, 2010 at 11:09 pm

   Hoi Bepje! Dankjewel ๐Ÿ˜€ Ik zit nu ook weer te twijfelen om weer blond te gaan omdat ik merk dat mijn uitgroei zo vervelend is om bij te houden (lichte uitgroei op donker haar= ieeeeh), moeilijk is het ook he ๐Ÿ˜€ Als mijn laatste pakje verf op is, ga ik denk ik beginnen met henna (en dan ook proberen een donkerrode kleur te kunnen krijgen) maar ik heb er nu nog geen ervaring mee eigenlijk, komt denk ik nog wel!

 • Reply Bepje October 13, 2010 at 4:12 pm

  Hoi, wat leuk om te zien dat ik niet de enige haarverf-verslaafde ben. Ik denk altijd dat een andere kleur beter zal staan. Ben ik blond, dan wil ik mijn eigen kleur terug. Dan wil ik weer bruin, dan is het bruin weer te donker. Ik heb ook blauwe ogen en ik vind het grappig om te zien wat er gebeurt met jouw gezicht als je een sprekende kleur gebruikt. Vooral de diepbruine kleuren en/of bruin-rood teinten staan je heel mooi. Met blond wordt je met uitgroei toch altijd snel armoedig. Het eigen asblond is toch ook weer te saai… Kortom, als ik weer eens op zoek ben naar een kleur, kom ik altijd vanzelf op jouw site terecht. Kun je me vertellen of de verf op natuurbasis op zich wel bevalt. Ik ben nl. ook bang dat ik het anders binnen niet al te lange tijd kaal zal moeten scheren van al dat geverf….
  Gr. Bepje

  • Reply Glamourista October 15, 2010 at 11:09 pm

   Hoi Bepje! Dankjewel ๐Ÿ˜€ Ik zit nu ook weer te twijfelen om weer blond te gaan omdat ik merk dat mijn uitgroei zo vervelend is om bij te houden (lichte uitgroei op donker haar= ieeeeh), moeilijk is het ook he ๐Ÿ˜€ Als mijn laatste pakje verf op is, ga ik denk ik beginnen met henna (en dan ook proberen een donkerrode kleur te kunnen krijgen) maar ik heb er nu nog geen ervaring mee eigenlijk, komt denk ik nog wel!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.