Kitteh 2.0

IMGP5956

Haha, van deze foto wil ik zo graag een Lolcat maken! Vandaag heb ik mijn voorlaatste examen: Nieuwe media! Het zou trouwens ook echt iets zijn voor jullie vind ik, zeker als je interesse hebt ik nieuwe media (denk bijvoorbeeld ook aan Twitter, Foursquare,…). Veel bloggers zijn sowieso wel goed bezig op die fiets^^ Er wordt vaak overlegd via Twitter, mail enzo πŸ˜€ Wat heel leuk was: er staat ergens een stukje in over de zogenaamde lurkers (mensen die wel op je site kijken, maar niet reageren). 90% van je bezoekers zijn lurkers, 1% reageert heel vaak (de harde kern, zeg maar) en de overige 9% reageert soms eens. Ik ga dat eens toepassen op Glamourista! Even kijken… Mijn dagelijkse aantal unieke bezoekers zit rond de 1000 mensen (yay!) Dan zou ik dus 900 lezers als lurkers hebben, 90 als sporadisch reageerder en 10 als harde kern. Ik geloof dat het wel ongeveer klopt, haha! Het hangt natuurlijk wel van artikel tot artikel af, op winacties wordt bijvoorbeeld meer gereageerd, net als bij persoonlijke updates. Voor de andere webmisses die hier ook lezen, hoe zit dat eigenlijk bij jullie? πŸ˜€ Opdracht van vandaag: verzin een leuke tekst bij de foto van Belleke πŸ˜€ ps: ik beloof ook plechtig dat er na de examens wat nuttigere updates zullen verschijnen! Damn you examens *zwaait met vuist(je)*

Nog meer artikels:   Oktober wordt mijn resetmaand

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

54 Comments

 1. Wow dat zijn nogal wat bezoekers (en lurkers).

  Hmm tekst bij de foto…
  Ik weet niet of je een beetje bekent bent met alle termen van icanhazcheezburger.com maar hier komt tie:

  Basement cat ordered noms not itty bitty laptop!

 2. Wow dat zijn nogal wat bezoekers (en lurkers).

  Hmm tekst bij de foto…
  Ik weet niet of je een beetje bekent bent met alle termen van icanhazcheezburger.com maar hier komt tie:

  Basement cat ordered noms not itty bitty laptop!

 3. Wow dat zijn nogal wat bezoekers (en lurkers).

  Hmm tekst bij de foto…
  Ik weet niet of je een beetje bekent bent met alle termen van icanhazcheezburger.com maar hier komt tie:

  Basement cat ordered noms not itty bitty laptop!

 4. Geweldige foto! Can I Haz Ur Blog?

  Dat wat die lurkers betreft klopt ook aardig. Ik heb niet zoveel bezoekers als jij maar bij kloppen die percentages ook redelijk πŸ˜€

 5. Geweldige foto! Can I Haz Ur Blog?

  Dat wat die lurkers betreft klopt ook aardig. Ik heb niet zoveel bezoekers als jij maar bij kloppen die percentages ook redelijk πŸ˜€

 6. Geweldige foto! Can I Haz Ur Blog?

  Dat wat die lurkers betreft klopt ook aardig. Ik heb niet zoveel bezoekers als jij maar bij kloppen die percentages ook redelijk πŸ˜€

 7. Ik vind het wel even sociaal om mij ook eens te melden als lurker πŸ˜€ Ik zal proberen vaker te reageren πŸ™‚

 8. Ik vind het wel even sociaal om mij ook eens te melden als lurker πŸ˜€ Ik zal proberen vaker te reageren πŸ™‚

 9. Ik vind het wel even sociaal om mij ook eens te melden als lurker πŸ˜€ Ik zal proberen vaker te reageren πŸ™‚

 10. Haha ik lurk ook wel vaak :$
  Toch probeer ik altijd om te reageren, maar als ik er niks aan vind doe ik het ook niet ;p

 11. Haha ik lurk ook wel vaak :$
  Toch probeer ik altijd om te reageren, maar als ik er niks aan vind doe ik het ook niet ;p

 12. Haha ik lurk ook wel vaak :$
  Toch probeer ik altijd om te reageren, maar als ik er niks aan vind doe ik het ook niet ;p

 13. Ik zou mezelf een sporadische commenter noemen bij jou blog πŸ™‚
  En voor de foto, goh even denken…
  Gedachtenwolkje boven Belleke die denkt: The next time you dare to “tweet” I’ve got you little blue bird!

 14. Ik zou mezelf een sporadische commenter noemen bij jou blog πŸ™‚
  En voor de foto, goh even denken…
  Gedachtenwolkje boven Belleke die denkt: The next time you dare to “tweet” I’ve got you little blue bird!

 15. Ik zou mezelf een sporadische commenter noemen bij jou blog πŸ™‚
  En voor de foto, goh even denken…
  Gedachtenwolkje boven Belleke die denkt: The next time you dare to “tweet” I’ve got you little blue bird!

 16. ik reageer bijna altijd, bij jou in ieder geval

  maar ik weet nu even geen leuke tekst misschien komt die nog wel

 17. ik reageer bijna altijd, bij jou in ieder geval

  maar ik weet nu even geen leuke tekst misschien komt die nog wel

 18. ik reageer bijna altijd, bij jou in ieder geval

  maar ik weet nu even geen leuke tekst misschien komt die nog wel

 19. Ik denk dat dat wel klopt ja, hoe meer mensen mijn artikel bezoeken, hoe meer er ook reageren. Maar lΓ‘ng niet iedereen reageert. Ik probeer zo veel mogelijk te reageren, maar dat lukt ook lang niet altijd. En een tekst verzinnen bij die poes van je? Ik weet niet zo goed wat dieren denken, haha!

 20. Ik denk dat dat wel klopt ja, hoe meer mensen mijn artikel bezoeken, hoe meer er ook reageren. Maar lΓ‘ng niet iedereen reageert. Ik probeer zo veel mogelijk te reageren, maar dat lukt ook lang niet altijd. En een tekst verzinnen bij die poes van je? Ik weet niet zo goed wat dieren denken, haha!

 21. Ik denk dat dat wel klopt ja, hoe meer mensen mijn artikel bezoeken, hoe meer er ook reageren. Maar lΓ‘ng niet iedereen reageert. Ik probeer zo veel mogelijk te reageren, maar dat lukt ook lang niet altijd. En een tekst verzinnen bij die poes van je? Ik weet niet zo goed wat dieren denken, haha!

 22. Lijkt me wel handig als je dat als vak hebt.
  Altijd gemakkelijker als je zelf in het vak zit natuurlijk (; (okΓ©, klinkt raar)
  ‘t Valt me trouwens op dat ik de laatste tijd vaker reageer op je blogjes. Heeft nergens mee te maken trouwens, &ik vind je site erg leuk πŸ˜€

 23. Lijkt me wel handig als je dat als vak hebt.
  Altijd gemakkelijker als je zelf in het vak zit natuurlijk (; (okΓ©, klinkt raar)
  ‘t Valt me trouwens op dat ik de laatste tijd vaker reageer op je blogjes. Heeft nergens mee te maken trouwens, &ik vind je site erg leuk πŸ˜€

 24. Lijkt me wel handig als je dat als vak hebt.
  Altijd gemakkelijker als je zelf in het vak zit natuurlijk (; (okΓ©, klinkt raar)
  ‘t Valt me trouwens op dat ik de laatste tijd vaker reageer op je blogjes. Heeft nergens mee te maken trouwens, &ik vind je site erg leuk πŸ˜€

essence-holografische-nagellak-roze

NOTD: Essence Glam Rock pink punk holografische nagellak

Hair history: veel van mijn kapsels en experimenten met haarverf

rood-haar-kapsel