Een kleine schoenenwishlist

Een kleine schoenenwishlist

Nu ik stilaan alles begin in te pakken om te gaan samenwonen met mijn vriend, heb ik eens naar mijn schoenen gekeken. Vorig jaar moest ik steunzolen beginnen te dragen en moest ik driekwart van mijn over de jaren bijeen gespaarde schoenen wegdoen (ik heb er gelukkig een vriendin heel blij mee kunnen maken). Ik kocht twee paar korte enkellaarsjes van Brako, maar heel eerlijk gezegd vind ik ze zelfs na een jaar nog niet zo lekker lopen. Ze blijven pijn doen als ik er een langere tijd mee loop. Misschien is het tijd om eens naar andere paren te kijken… Deze twee van Rieker en Gabor vind ik alvast prachtig!

6040811_500_A

8313961_500_A

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.