Goedkope jumpsuits onder de 50 euro

Goedkope jumpsuits onder de 50 euro

Goedkope jumpsuits – Het is nog steeds lekker warm weer en mij vind je nu steevast in maxidresses en maxijurken en jumpsuits! Ik wil er zelf ook niet te veel geld aan uitgeven, dus zijn deze onderstaande goedkopere jumpsuits perfect! Ik merk dat ik iedere zomer sinds enkele jaren steeds opnieuw teruggrijp naar dezelfde stijl jumpsuits: soms ga ik voor een heerlijk zittende jersey jumpsuit, of soms kies ik veel sneller voor een jumpsuit met een dikkere stof of met kant,… voor een meer geklede en feestelijke look. Ik heb dan ook verschillende soorten jumpsuits onder de 50 euro voor jullie verzameld, voor ieder wat wils!

Goedkope jumpsuits

denim-jumpsuit

Deze mooie denim jumpsuit shop je hier

zwarte-jumpsuit

Dit is een sportievere jumpsuit van een lekkere jersey stof (t-shirt stof) en vind je hier

jumpsuit-zwart-gekleed

Ook prachtig: een geklede jumpsuit kan je ook perfect dragen op een huwelijk, receptie, feestje,… echt een aanwinst in je kledingkast! Deze mooie jumpsuit vind je hier

poederroze-jumpsuit

Jumpsuits hoeven niet altijd in een printje of in zwart te zijn, ook deze prachtige oudroze kleur kan echt heel erg tof staan! (deze jumpsuit vind je hier)

paarse-jumpsuit

Nog een lekker felgekleurde goedkope jumpsuit die perfect is voor in de zomer: een prachtige dieppaarse jumpsuit (en die staat hier)

jumpsuit-kant

Zoek je nog een goedkopere geklede jumpsuit? Deze mooie jumpsuit in navy met kant is echt een aanrader! (Deze jumpsuit shop je hier)

jumpsuit-print

En tot slot nog een mooie jumpsuit met een zomerse print, deze vind je hier

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *