Netflix aanraders juli 2018

Netflix aanraders juli 2018

Hallo, hete zomermaand! Je zou zeggen dat je dan altijd buiten zit en van het weer geniet, maar wij hebben toch regelmatig eventjes genoeg van deze zinderende hitte en vinden het ook nog altijd heel fijn om gezellig in de zetel of in bed naast elkaar te kruipen en een serietje te kijken. Onze aanraders voor Netflix, coming up!

La casa de papel

Deze suggestie had ik al zoooo vaak zien staan in mijn Netflixlijstje, en ergens sprak het me niet aan. “Het huis van papier/ Het papierhuis” klinkt dan ook niet zo spannend, he? Maar een collega wees me nog eens op deze serie en aangezien ze er zo enthousiast over vertelde, besloten we het een kans te geven. Ik krimp constant ineens naast mijn vriend van de spanning en roep denk ik nogal veel tegen de tv… een teken dat het dus een erg spannende serie is met momenten. Geen enge serie, trouwens, maar je zit op het puntje van je stoel. En oooh, dat Spaans, dat Spaans… waanzinnig mooi! Bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao… 😉

Hannah Gadsby: Nanette

Deze lesbische comedienne heeft mijn hart gestolen! Soms is haar humor heel hard en raak, maar ik hou daar erg van. Geen platte humor, maar humor met een donkere twist waardoor je meer over sommige topics nadenkt. Yes!

Dany Boon: Des Hauts-de France

Ooh, hier maak je mij zo blij mee! Ik heb me echt een ongeluk gelachen om Dany Boon… Misschien komt zijn gezicht je wel erg bekend voor? Hij is namelijk in Frankrijk en België enorm bekend, mede door zijn rollen in “Bienvenue chez les Chti’s”, “Delicatessen”,… Deze vond ik echt fantasisch!

Als jullie nog aanraders hebben, laat het ons zeker weten… wij zoeken een nieuwe serie om te volgen 😀 (Orange is the New Black ga ik vanaf morgen normaal beginnen binge watchen)

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.