New in: Veja sneakers

New in: Veja sneakers

Vorige maand vertelde ik jullie dat ik enorme moeite heb met het vinden van een fijn paar lenteschoenen/zomerschoenen waar ik mijn steunzolen in kan dragen. Deze week was het prachtig weer en droeg ik een paar cognackleurige lenteschoenen van Brako en na amper een halfuur liep het bloed al ongeveer van mijn enkels. Top. Daar betaal je dan bijna 150 euro voor… ik ging die middag gezellig wat eten met collega’s en ik had zo veel last van mijn schoenen dat ik zelfs besloot om nieuwe schoenen te gaan kopen in Mechelen.

Veja sneakers: ecologische sneakers

Zo gezegd, zo gedaan: ik kwam thuis (naja, op het werk) met een gloednieuw paar Veja sneakers. Die stonden namelijk al maanden op mijn wishlist, maar ik vond mezelf eigenlijk nooit zo’n sneakermeisje. Maar door mijn werk werd ik de laatste maanden omsingeld door fashionista’s op de moderedacties en begon ik meer en meer te smelten voor witte sneakers. Die van Veja al helemaal, want die zijn ook nog eens ecologisch ook!

veja-sneakers-2

Mijn gloednieuwe Veja sneakers, tussen de Parijse bloesems <3

Veja’s inlopen

Veja’s moet je trouwens heel erg inlopen omdat het leder niet zo zwaar bewerkt is als bij andere merken. Daardoor is het leer erg stug de eerste weken. Ondertussen zijn mijn vriend en ik naar Parijs geweest (lees: verregend in Parijs) en lopen mijn Veja’s echt √©norm vlotjes! Heeft al die regen en die kilometers lopen gelukkig nog veel nut gehad voor mijn nieuwe sneakers.

 

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.