Steunzolen in sandalen?

Steunzolen in sandalen?

Sinds oktober moet ik steunzolen dragen (ik had ongelofelijke pijnen in mijn grote teen als ik aan het wandelen was, en gelukkig bleken steunzolen een oplossing te zijn). Eigenlijk viel dat nog best wel mee in de herfst en winter, ik kon enkele van mijn schoenen van Gabor en Brako gewoon blijven gebruiken omdat ik de zool eruit kon halen en dus mijn steunzool erin kon steken. Helaas ligt dat nu in de lente en zomer echt wel heel anders: het is een ramp om mooie, fashionable lenteschoenen en zomerschoenen te kopen!

(deze prachtige muiltjes kan ik dus helaas wel vergeten,…)steunzolen-sandalen

(deze prachtige muiltjes kan ik dus helaas wel vergeten,…)

Sandalen zijn al helemaal een ramp om te vinden aangezien je daar bijna nooit de zool uit kan halen. Mijn optie voorlopig: sneakers! Gelukkig is het nu heel trendy om sneakers onder een maxidress te dragen 🙂 Als jullie nog leuke merken weten, laat het me zeker weten!

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *