Leuke lenteschoenen

Leuke lenteschoenen

Aaah, de lente komt bijna in het land! Ik had enkele hele leuke paren schoenen voor de winter en herfst… maar met de lente in zicht mag daar wel eens verandering in komen. Mochten jullie het niet weten: in september vorig jaar kreeg ik het horen dat ik voor mijn voeten steunzolen moet dragen (Moi, Platvoet) en moest ik met spijt in t hart heel veel schoenen weggeven of verkopen. Gelukkig heeft een goede vriendin van mij dezelfde maat, dus ze was heel happy!

Maar… ik moet dus een schoenencollectie van 0 uitbouwen en schoenen waarin je een steunzool kan dragen, zijn vaak niet zo hip of mooi. Deze comfy schoenen van Rieker vind ik zelf nog wel heel erg leuk! Niet iedereen zal dit trouwens lenteschoenen vinden hoor, maar ik ben nogal een kouwkleum en ik draag vaak korte laarsjes op een jurkje!

lenteschoenen

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.