Heerlijke reistas!

Heerlijke reistas!

Een goed voornemen voor 2018: wat vaker op reis gaan en tripjes met het lief ondernemen! Meestal neem ik dan mijn grote rugzak mee, maar misschien is het ook wel leuk om een mooie lederen reistas mee te kunnen pakken? Deze tas van Pieces vind ik alvast ongelofelijk mooi, en hij is nog lekker groot ook.

pieces-pcallison

 

Wat nemen jullie eigenlijk meestal mee op reis? Ik ben niet zo gek van trolleys of spinners, gewoon omdat ik graag wil kunnen rennen met mijn bagage als dat nodig is. Daarnaast probeer (let hier op de nuance, haha) ik om minimalistisch in te pakken als we samen een tripje doen, dus echt énorm veel ruimte heb ik niet nodig als we samen weggaan.

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *