Marina Mamic’s make-up transformaties zijn insane!

Ik deelde onlangs een fantastisch filmpje op de Glamourista Facebookpagina, en wauw… ik ben nog steeds onder de indruk van Marina Mamic‘s make-up skills! Ze kan zichzelf transformeren in zo goed als eender welke celebrity, kijk hieronder maar mee:

(bron beeld: instagram Marina Mamic)

Marina Mamic

Van Jennifer Aniston tot zelfs Drake, Marina kan het allemaal! Echt, je moet zeker eens een kijkje gaan nemen op haar Instagramaccount, je zal van je stoel vallen! Behalve haar waanzinnige make-up transformaties post ze ook regelmatig leuke lipstickswatches (en duckfaces, haha) en prachtige outfits…. zeker de moeite om haar te volgen, deze enorm getalenteerde madam!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
beauty-beast-live-action
Yes! Er komen nog veel meer Disney Live Action films aan!

Ooh, wat las ik een heerlijk nieuws! Disney is van plan om nog veel meer live action films uit te...

Close