De comeback van de kleine rugzak

A-ha! De laatste maanden zag ik steeds meer vrouwen met een leuke rugzak lopen en nu heb ik eindelijk zelf ook enkele gevonden die ik leuk vind voor iedere dag. Het is zo handig ook: je stopt alles wat je nodig hebt gewoon snel in een lekker ruime rugtas en voilà: je bent klaar om een dagje op stap te gaan! Ondertussen heb ik een mooie lederen rugtas gekocht, maar ik ben nog op zoek naar eentje die ik voor mijn werk zou kunnen gebruiken. Welke vinden jullie leuk?

5833621_500_A6031152_500_A6031199_500_A

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
shutterstock_424815280
Simplify your life: hoe ik mijn leven simpeler maak (deel 1)

Simpel heeft vaak een erg negatieve connotatie, maar dat is helemaal niet nodig. Jullie weten misschien vast al wel dat...

Close