De comeback van de kleine rugzak

De comeback van de kleine rugzak

A-ha! De laatste maanden zag ik steeds meer vrouwen met een leuke rugzak lopen en nu heb ik eindelijk zelf ook enkele gevonden die ik leuk vind voor iedere dag. Het is zo handig ook: je stopt alles wat je nodig hebt gewoon snel in een lekker ruime rugtas en voilà: je bent klaar om een dagje op stap te gaan! Ondertussen heb ik een mooie lederen rugtas gekocht, maar ik ben nog op zoek naar eentje die ik voor mijn werk zou kunnen gebruiken. Welke vinden jullie leuk?

5833621_500_A6031152_500_A6031199_500_A

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.