Stipjes aan je voeten?

Stipjes aan je voeten?

Ik ben gek op all things polkadots: ik heb ondertussen polkadot jurkjes (daar begon het allemaal mee), polkadot lingerie, polkadot badpakken en polkadot blouses. En nu spotte ik toch wel geen polkadot pumps zeker? Ohjeee…. dat wordt een moeilijke om aan te weerstaan! Aangezien jeans on jeans nu een hele grote fashion trend is, kunnen we dan misschien polkadot on polkadot ook een ding maken? Dit paar is trouwens van Chie Mihara, een prachtig merk die de allertofste pumps ever op de markt brengen! Stiekem denk ik dat het ook wel erg leuk zou zijn in een corporate outfit: all business on top, (polkadot) party on the bottom! Wat denken jullie?

4868217_500_F 4868217_500_A1

 

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.