Nars niet meer dierproefvrij, The Body Shop helemaal cruelty free en weg bij L’Oréal

Nars niet meer dierproefvrij, The Body Shop helemaal cruelty free en weg bij L’Oréal

Hmm… goed nieuws én slecht nieuws: Nars is niet meer dierproefvrij aangezien ze besloten hebben om in China te gaan verkopen (daar wordt verplicht op dieren getest door wet), maar The Body Shop is door een Braziliaanse groep overgekocht van L’Oréal waardoor ze nu weer 100% cruelty free zijn (omdat ze onder dierproeftestend L’Oréal vielen de laatste jaren, vonden veel mensen – ik inclusief – dat het niet meer écht dierproefvrij was). Dusja, een beetje een gemengd gevoel op dierproefvrij gebied natuurlijk… ik ben alleszins wel echt heel opgelucht dat ik terug enkele producten van The Body Shop kan gaan halen (al zijn ze vaak wel duur, vind ik).

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *