Nars niet meer dierproefvrij, The Body Shop helemaal cruelty free en weg bij L'Oréal - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty make-up

Nars niet meer dierproefvrij, The Body Shop helemaal cruelty free en weg bij L’Oréal

nars-cruelty-free-the-body-shop-dierproefvrij

Hmm… goed nieuws én slecht nieuws: Nars is niet meer dierproefvrij aangezien ze besloten hebben om in China te gaan verkopen (daar wordt verplicht op dieren getest door wet), maar The Body Shop is door een Braziliaanse groep overgekocht van L’Oréal waardoor ze nu weer 100% cruelty free zijn (omdat ze onder dierproeftestend L’Oréal vielen de laatste jaren, vonden veel mensen – ik inclusief – dat het niet meer écht dierproefvrij was). Dusja, een beetje een gemengd gevoel op dierproefvrij gebied natuurlijk… ik ben alleszins wel echt heel opgelucht dat ik terug enkele producten van The Body Shop kan gaan halen (al zijn ze vaak wel duur, vind ik).

Simplify your life: hoe ik mijn leven simpeler maak (deel 1)
Stipjes aan je voeten?

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
4868217_500_A
Stipjes aan je voeten?

Ik ben gek op all things polkadots: ik heb ondertussen polkadot jurkjes (daar begon het allemaal mee), polkadot lingerie, polkadot...

Close