Zomertrend: wonderlijk wit

Zomertrend: wonderlijk wit

Aaaaah heerlijk! Al enkele weken hebben we nu al fantastisch zomerweer en loop ik rond in mooie maxidresses! Bij Esprit spotte ik trouwens ook weer enkele prachtige maxijurken. Eens kijken of ik nog ruimte genoeg over heb in mijn kledingkast… Naast maxijurken draag ik ook heel vaak linnen broeken en losse blouses. En laat dat nu perfect aansluiten bij de zomerse modetrend die ik graag met jullie wil bespreken: wonderlijk wit!

Oeps, foutje!

Toegegeven, het valt niet altijd mee om wit te dragen! Tijdens de zoveelste BBQ van het seizoen vliegt er – oeps, foutje- ketchup van die heerlijke hamburger op je blouse. Of, erger nog, je hond botst iets te enthousiast tegen de tafel buiten aan… daar gaat dat zalige rode wijntje. Volledig over je spiksplinternieuwe witte linnen broek.

Maar, als je dat naar je achterhoofd verbant, is het een fantastische trend en ben je prachtig gekleed in wit!

Mijn persoonlijke favoriet: de witte crinkle blouse

Dit soort blousejes doet me altijd denken aan wulpse dames uit de Middeleeuwen (door de halsuitsnijding, echt!). Behalve maxidresses ben ik in de zomer überhaupt gek van een meer bohemian kledingstijl, dus zal je me vaak zien in een lossere witte blouse met opvallende kettingen, een mooie zwierige rok of mooie losse broek en een cute paar sandaaltjes eronder. He, tijdens een hittegolf wil ik er leuk uitzien, maar ik wil wel lekker snel en makkelijk aangekleed zijn!

Miss Maxidress

Oh, say yes to the maxidress! Ik kan het maar niet vaak genoeg herhalen, een maxidress staat iedereen. Beloofd!  Zelfs de kleinere dames zoals ik! Klein geheimpje van tante Glamourista: ook al ben je klein, maxijurken met een goeie snit verlengen optisch heel erg! En, nog een pluspunt, als je een meer flowy exemplaar kiest, verbergt het ook eventuele buikjes. Twintig-in-een, dus! Graag gedaan!

zomer-wit-dragen

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.