Te veel lood in lipstick: Action roept lippenstift dringend terug - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Te veel lood in lipstick: Action roept lippenstift dringend terug

action-lipstick-lood

Veel meiden weten niet eens dat er lood in lipstick zit (een van mijn redenen om asap natuurlijk te gaan met mijn makeup), maar bij een batch van Action’s Max & More lipstick zat té veel lood (serieus…. té veel. Alsof een beetje niet erg is, grrr). Dus snel terug naar de winkel als je hier een lipstick van hebt en eis je geld terug (op zijn minst).

action-lipstick-lood

Lees alle info op de website van Action, zeker als je er onlangs een rode lipstick kocht! Je krijgt je geld terug, maar ik vraag me af of je wettelijk niet meer zou kunnen ondernemen? Hier lees je meer over de gevaren van lood.

Kleine noot: in andere lipsticks van bijvoorbeeld L’Oréal, Bourjois, Chanel,… zit ook gewoon lood. Maar in de ‘aanvaardbare concentraties’. Het is dus zeker niet alleen bij Action, alleen is hun concentratie dus te hoog.

30% korting bij de Bijenkorf
Waarom ik niet meer van Project Pans hou

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
project-pan-
Waarom ik niet meer van Project Pans hou

Jaren geleden deed ik regelmatig een project pan: ik koos producten uit mijn makeup stash of verzorgingsstash en dwong mezelf...

Close