Gezocht: heerlijk lopende sandalen

Aaah, heerlijk zomers weer! Ik ben een écht zomerkind en ik leef echt op door dit weer, maar ik ben wel echt nog op zoek naar mooie zomerschoenen: lekker stappende sandalen die ik niet in hoef te lopen. Dus de laatste dagen ben ik bij verschillende schoenenwinkels op bezoek geweest om te kijken wat ik mooi vind en welke schoenen echt lekker lopen, en voorlopig heb ik dit lijstje merken met leuke sandalen in mijn hoofd: Gabor, Rieker, Geox en Unisa.

Hebben jullie een paar favoriete sandalen? Ik ben benieuwd!!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
di-haul
Di shoplog: Physicians Formula en Park Avenue

Enkele weken geleden ging ik, na een gezellige dag in Gent met vrienden, nog met mijn lief richting station Gent...

Close