Gezocht: heerlijk lopende sandalen - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Gezocht: heerlijk lopende sandalen

291467_500_A

Aaah, heerlijk zomers weer! Ik ben een écht zomerkind en ik leef echt op door dit weer, maar ik ben wel echt nog op zoek naar mooie zomerschoenen: lekker stappende sandalen die ik niet in hoef te lopen. Dus de laatste dagen ben ik bij verschillende schoenenwinkels op bezoek geweest om te kijken wat ik mooi vind en welke schoenen echt lekker lopen, en voorlopig heb ik dit lijstje merken met leuke sandalen in mijn hoofd: Gabor, Rieker, Geox en Unisa.

Hebben jullie een paar favoriete sandalen? Ik ben benieuwd!!

Modetrends 2017: geborduurde tasjes
Di shoplog: Physicians Formula en Park Avenue

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
di-haul
Di shoplog: Physicians Formula en Park Avenue

Enkele weken geleden ging ik, na een gezellige dag in Gent met vrienden, nog met mijn lief richting station Gent...

Close