Gezocht: heerlijk lopende sandalen

Gezocht: heerlijk lopende sandalen

Aaah, heerlijk zomers weer! Ik ben een écht zomerkind en ik leef echt op door dit weer, maar ik ben wel echt nog op zoek naar mooie zomerschoenen: lekker stappende sandalen die ik niet in hoef te lopen. Dus de laatste dagen ben ik bij verschillende schoenenwinkels op bezoek geweest om te kijken wat ik mooi vind en welke schoenen echt lekker lopen, en voorlopig heb ik dit lijstje merken met leuke sandalen in mijn hoofd: Gabor, Rieker, Geox en Unisa.

Hebben jullie een paar favoriete sandalen? Ik ben benieuwd!!

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.