De allerleukste Carpool Karaoke tot nu toe... met Ed Sheeran! - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Entertainment

De allerleukste Carpool Karaoke tot nu toe… met Ed Sheeran!

ed-sheeran-carpool-karaoke

“I was quite an unfortunate looking kid. I feel like God was looking down at me and said, ‘Aw mate , you need help getting laid’ “
Yesss… eindelijk zit mijn favoriete zanger Ed Sheeran op de autostoel van James Corden! Ik ben nu al jaren fan van deze serie, en toen Adele plaatsnam in de passenger seat, was ik heel blij. Maar nu… Ed Sheeran! Ik speel zijn album van voor naar achteren en terug dus je kan mijn enthousiasme deze ochtend wel voorstellen. Manman, wat is Ed Sheeran toch fantastisch live! Kijk er zéker eens naar, je lacht je een ongeluk 😀 Oh, en ik ga vandaag denk ik maar een zakje Maltesers halen 😉 Ohja, hij covert Justien Bieber en One Direction ondertussen ook eventjes (hij heeft die songs geschreven, trouwens). Dus nog eens… kijken! 😉

Urban Decay Naked Heat palette reviews op Youtube, dupes en swatches
8 jaar Glamourista.nl

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
glamourista-nieuwelook2
8 jaar Glamourista.nl

Wat snelt de tijd voorbij... Glamourista wordt vandaag alweer acht jaartjes oud. Enkele jaren geleden nog noemde ik haar liefkozend...

Close