8 jaar Glamourista.nl

Wat snelt de tijd voorbij… Glamourista wordt vandaag alweer acht jaartjes oud. Enkele jaren geleden nog noemde ik haar liefkozend mijn baby’tje, mijn weerspannige peuter… maar nu is het alweer een kleine dame van acht jaar. Time sure does fly when you’re having fun! En stiekem, heel stiekem, zit ik te denken aan een nieuwe look voor mijn jarige dame…

Om haar acht jaar te vieren, komt er snel een winactie online!

2 Comments
  1. Wauw, dat wist ik niet dat het al zo lang bestaat. Knap zeg! Gefeliciteerd en nog vele jaren in goede blog gezondheid!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
modetrends-2017
Modetrends 2017: geborduurde tasjes

Modetrends 2017: geborduurde kleding is op dit moment een van de grootste modetrends, en we zien het nu ook steeds...

Close