Yay or nay? Felgekleurde Benetton blouse

Zo soms weet je niet helemaal zeker wat je van een kledingstuk moet vinden: vind ik het nu eigenlijk een mooie blouse of is het lelijk? In 2017 zien we trouwens een grote trend: de ‘spotty’ kleuren uit de eighties nineties komen terug! Deze blouse van Benetton zijn er een goed voorbeeld van, en ook bij Esprit hebben we veel nineties kleurtjes die terugkomen in de collectie. Toen ik deze gekleurde blouse online spotte, was ik best wel geïntrigeerd…

4750668_500_A 4750668_500_F

4750668_500_B

 

Het heeft echt wel iets, vind ik! Het doet me ook denken aan een mooie blouse die ik bij Steps gezien heb, met allerlei tassen erop… wat vinden jullie van deze trend?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
jeffree-star-cosmetics-manny-mua-skin-frost-eclipse-2
Jeffree Star x Manny MUA collab

Youtubers Jeffree Star en Manny MUA hebben enkele weken geleden een collab gestart en nu kan je bij Jeffree Star...

Close