Recept: tarte à la tomate - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Recept recepten

Recept: tarte à la tomate

tarte-aux-tomates2

Dit is een van mijn favoriete recepten om te maken: het staat wat chiquer dan een gewone quiche, maar het is oh-zo-lekker: een tarte à la tomate(tomatentaart). Ik leg uit hoe je deze heerlijke taart maakt!

Tarte a la tomate

Het is een erg makkelijk recept, en je hebt er niet veel voor nodig:

  • een rol bladerdeeg
  • mosterd
  • tomaatjes
  • kaas als garnituur

tarte-aux-tomates Begin met het bladerdeeg uit de verpakking te halen en even tot rust te laten komen. Daarna rol je het uit in je ingevette bakvorm en prik je er gaatjes in met een vork. Besmeer met wat mosterd en bak een kwartiertje op 180°C. tarte-aux-tomates2 Haal de korst uit de oven en garneer met allerlei tomaatjes. Ik deed er nog wat Italiaanse kruiden overheen. Afwerken met een beetje kaas en nog een kwartiertje in de oven op 180°C. tarte-aux-tomates3 Voilà, je tarte à la tomate is al klaar! Heel lekker met een heerlijk fris slaatje als bijgerechtje. Smakelijk!

Jeffree Star x Manny MUA collab
20% korting op MAC

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
mac-korting-sale-bijenkorf
20% korting op MAC

Goed nieuws voor MAC-liefhebbers: je krijgt nu 20% korting op alle MAC producten bij de Bijenkorf!

Close