Mijn grote niet-cruelty-free blogsale

Lieve dames… ik heb besloten om mijn make-up en verzorgingsproducten zo veel mogelijk dierproefvrij te maken (dat kon je eigenlijk al een beetje zien aankomen in mijn laatste ‘opgemaakt-artikel‘). Ik ben daar al een tijdje mee bezig, maar ik vind het heel jammer om nog zo veel mooie producten (die vaak helaas niet cruelty free zijn) over te hebben, dus leek een blogsale me ideaal!

Alles staat hier te koop, liefst ook alleen daar reageren! Een leuk bod mag trouwens ook, ik wil de opbrengst graag gebruiken om wat leuke nieuwe cruelty free merken te ontdekken 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Bijenkorf sale en korting
Bijenkorf sale tot 30 procent korting op Pip studio, Kitchenaid, Michael Kors, Rituals, Le Creuset en veel meer

Bijenkorf sale: De Bijenkorf heeft alleen vandaag nog hele fijne Paasactie lopen: op verschillende van hun producten krijg je nu tot...

Close