Love the bag: Betty London

Mijn tassencollectie is al jaren niet zo enorm groot meer, en iedere paar maanden zoek ik mijn tassen nog eens uit en bekijk ik of ik misschien een nieuwe tas nodig heb. Daarbij let ik heel erg op de kwaliteit van de tassen die ik heb (ik heb een zwak voor lederen tassen) en het soort tassen (op dit moment ben ik helemaal gek op lederen rugzakken en medium schoudertassen).

3995057_500_A 3995057_500_B 3995057_500_G

Een lichte tas voor in de zomer heb ik eigenlijk nog niet echt (ik heb enkele kleine zomertasjes, maar die zijn eerder glitterig of metallic), dus dit lijkt me een mooie aanvulling op mijn tassencollectie!

 

Hebben jullie een favoriete zomertas? Do let me know!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
jeffree-star-cosmetics-androgyny-palette
Jeffree Star Cosmetics online bestellen

Jeffree Star Cosmetics kan je nu ook heel makkelijk online bestellen en laten versturen naar Belgie en Nederland zonder dat...

Close