Nieuwe nagellakkleuren Faery Fingers - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Nieuwe nagellakkleuren Faery Fingers

faery-fingers

Zoals jullie weten, maak ik tegenwoordig zelf mijn eigen nagellak. Ik heb het Faery Fingers gedoopt en alle nagellak is big 5 free (dat wil zeggen dat de 5 schadelijkste chemicaliën uit de nagellak gehaald worden), volledig vegan en cruelty free (alleen getest op onderstaande kleine beautyblogger :D). Ga zeker eens een kijkje nemen in mijn Etsy shop, ik ben volop bezig met er nog meer kleuren in te zetten… ondertussen heb ik er al meer dan 30 gemaakt!

The Balm online kopen en bestellen
Modetrends 2017: pastel in je kleerkast

3 Comments

 • Reply marleen@burgertrutjes March 25, 2017 at 6:24 pm

  Wat cool dat je dat zelf doet zeg! Super! Ik ga snel even kijken op je Etsy pagina! Ik vind die paars/mauve kleur echt geweldig!

 • Reply Daniëlle March 28, 2017 at 5:23 pm

  Wat zijn ze prachtig ! Hele mooie foto’s ook

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  modetrends-2017
  Modetrends 2017: pastel in je kleerkast

  Binnenkort breekt de tijd weer aan voor huwelijksfeesten, communiefeesten, lentefeesten en heerlijk feestelijke barbecues... maar wat trek je dan eigenlijk...

  Close