Mac lipstick: pink nouveau - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty make-up

Mac lipstick: pink nouveau

March 3, 2017

Enkele maanden geleden herontdekte ik de webshop The Body Needs waar je allerlei samples van MAC kon bestellen (dat was waaay back toen ik Glamourista.nl startte, ook hip). Nu ondertussen zijn ze ermee moeten ophouden, want dat mag blijkbaar helemaal niet. Ik bestelde veel kleuren omdat ik een MAC lipstick zo duur vind (valt het op dat ik nog amper duurdere lipsticks gekocht heb?) en ook in de winkels voel ik me altijd zo onbeleefd behandeld dat ik er liever snel buiten ben

MAC pink nouveau

En ja… dit zijn al wat oudere foto’s van rond de Kerstperiode ­čśë MAC Pink Nouveau is een satin┬ákleur (niet mijn favoriete formule geloof ik) en de koele, roze kleur past perfect bij mijn huids-, oog-, en haarkleur.

Weet je wat heel grappig is? Ik lijk gewoon bruiner door deze Barbieroze lipstick, en dat voor een wit spookje als ik.

MAC Pink Nouveau kan je makkelijk online kopen bij de Bijenkorf voor 19,50 euro 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
Opgemaakt in januari en februari 2017

Ik besloot als goed voornemen ook om bij te houden welke producten ik allemaal opmaak, en dat natuurlijk ook met...

Close