Mac lipstick: pink nouveau – mac pink nouveau swatch

MAC pink nouveau swatch – Enkele maanden geleden herontdekte ik de webshop The Body Needs waar je allerlei samples van MAC kon bestellen (dat was waaay back toen ik Glamourista.nl startte, ook hip). Nu ondertussen zijn ze ermee moeten ophouden, want dat mag blijkbaar helemaal niet. Ik bestelde veel kleuren omdat ik een MAC lipstick zo duur vind (valt het op dat ik nog amper duurdere lipsticks gekocht heb?) en ook in de winkels voel ik me altijd zo onbeleefd behandeld dat ik er liever snel buiten ben

MAC pink nouveau

En ja… dit zijn al wat oudere foto’s van rond de Kerstperiode 😉 MAC Pink Nouveau is een satin kleur (niet mijn favoriete formule geloof ik) en de koele, roze kleur past perfect bij mijn huids-, oog-, en haarkleur.

Weet je wat heel grappig is? Ik lijk gewoon bruiner door deze Barbieroze lipstick, en dat voor een wit spookje als ik.

MAC Pink Nouveau kan je makkelijk online kopen bij de Bijenkorf voor 19,50 euro 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
opgemaakt-januari-februari
Opgemaakt in januari en februari 2017

Ik besloot als goed voornemen ook om bij te houden welke producten ik allemaal opmaak, en dat natuurlijk ook met...

Close