De leukste lente-accessoires bij Esprit.nl

Sommige accessoires maken een leuke outfit echt hélemaal af: de perfecte tas, dat prachtige paar schoenen of een mooie ketting of ring. Natuurlijk moet je wel een klein beetje oppassen: té veel accessoires maken een look soms een beetje te rommelig, dus ‘less is more’!
In de webshop van Esprit zag ik alvast enkele leuke items die we deze lente en zomer echt heel erg veel gaan zien én die perfect te combineren zijn met allerlei outfits.

Heel hip: kleine tasjes

Als er één soort tas is die we echt enorm veel gaan zien deze lente en zomer, zijn de minitasjes. Eigenlijk zijn dat tasjes waar je portemonnee en smartphone amper in passen… maar ze zijn ZO leuk! Ze staan heel erg leuk bij vrouwelijke jurkjes, maar net zo goed bij een leuke jeans-truitje-combinatie. De laatste maanden draag ik vaak kleine tasjes als ik even snel boodschappen ga doen, het is echt heel erg handig en nog stylish ook, love it!

esprit-tassen

Shop(per) ‘till you drop

En natuurlijk heb je geen échte modetrend als er ook nog een complimentaire modetrend even hip is. Denk maar aan de grotere shoppers: perfect voor het grotere en zwaardere werk! Je kan een shopper meenemen naar je werk, school en het is nog eens ongelofelijk handig als je boodschappen gaat doen. Ik neem zelf altijd een grote shopper mee als ik boodschappen ga doen, samen met een klein tasje waar mijn portefeuille en sleutels etc in gepropt zitten. Zo kan ik mijn boodschappen ineens in mijn shopper proppen, veel handiger. En eerlijk gezegd doe ik dat toch echt het liefste in een mooie shopper… Een modemeisje blijft een modemeisje!

En de modekleuren?

Hoe zit het dan met de modekleuren voor tassen dit jaar? We zien heel veel blauwtinten dit voorjaar: pastelblauw, navy, korenbloem,… dus als je nu een blauwe tas koopt, kan je er zeker weten enkele seizoenen tegen. Daarnaast is er nog een heel grote trend: metallic tassen. Dus, als je een leuke metallic tas kan scoren (een grote shopper krijgt zo een heel opvallend uiterlijk, maar ook een kleine metallic tas geeft een speciale look aan je outfit (denk: een bloemenjurkje met een lederen jas).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
velux-ramen
Tips voor meer licht in je woning

Als zelf aan het bouwen bent, is lichtinval heel belangrijk om rekening mee te houden. Koop je een huis waar...

Close