Minimalistische makeup stashes: je make-up opruimen

Make-upliefhebbers zijn vaak erge hoarders: we gooien niet snel een vervallen oogschaduwpalette weg omdat het veel geld gekost heeft of omdat het een limited edition was. Maar: wist je dat bijna de helft van je make-up misschien al wel vervallen is? Deze filmpjes helpen je vast en zeker om eens in je makeup stash te duiken en eens te kijken wat er weg kan! Op deze minimalistische stash ben ik gewoonweg knalverliefd.. zulke mooie en goede producten!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMG_7263
Mijn eigen nagellak: swatches

Enkele maanden geleden kreeg ik ineens een ingeving: ik wou zelf nagellak maken. Alles moest Big 5 free zijn, vegan,...

Close