Back to the nineties

Back to the nineties

Sinds enkele jaren maakt de handige rugzak meer en meer een comeback: heel fijn om mee te pakken als je een dagje weggaat of een mooie tas die je outfit net dat tikkeltje meer kan geven. Ik heb nu al enkele maanden een grotere rugzak van Kipling die ik vaak gebruik om naar mijn werk te gaan (ik moet mijn laptop meepakken) of als ik naar mijn vriend ga (er past veel in). Om snel boodschappen te gaan doen is mijn rugzak iets te groot, dus dit zou een heel fijn formaat zijn! 3510697_1200_g 3510697_1200_a 3510697_1200_c

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.