Mijn oude nagellakstash

Als er 1 soort make-up is die bij mij enorm evolueert, is het nagellak wel! Ik koop regelmatig nieuwe nagellakjes en ik geef er vaak veel weg omdat ik ze niet vaak gebruik. Kijk maar eens mee naar mijn oude nagellakstash (binnenkort laat ik jullie mijn nieuwe – uitgedunde- nagellakstash zien)! Oranje nagellak Photobucket Photobucket Groene nagellak Photobucket Gele nagellak Photobucket Blauwe nagellak Photobucket Taupe nagellak Photobucket Paarse nagellak Photobucket Rode nagellak Photobucket Grijze/ zwarte/ witte / glitternagellak Photobucket Photobucket Photobucket

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
haarkleuren-2017-2018
Haarkleuren 2018 voor dames: de nieuwste trends in haarkleuringen

Haarkleuren 2018: ontdek hier de mooiste haarkleuren voor vrouwen voor 2017 en 2018. De vorige jaren zagen we enkele haarkleurtrends...

Close