Mannenkapsels 2017- de coolste herenkapsels 2017 en 2018

Mannenkapsels 2017: oh, wat zien de mannenkapsels voor 2017 en 2018 er stoer uit. Hadden jullie al gehoord van bepaalde kapsels voor heren zoals de low fade haircut for men waarbij een stuk van het kapsel opgeschoren is en je een soort van fade-effect krijgt in het kapsel? Een soort van ombre zeg maar, maar dan met het haar zélf, very cool. Ook een heel erg hippe haarstijl in 2017 voor mannen is de fauxhawk, die weer helemaal terugkomt. In dit artikel ontdek je de beste haarstijlen en haartrends 2017 voor mannen en herenkapsels. Mannenkapsels voor kort haar, herenkapsels voor lang haar of halflang haar én ook nog eens kapsels voor mannen met krullen. Herenkapsels voor in de winter, lente, zomer of herfst! Veel kapselplezier!

Mannenkapsels 2017

Man buns

Wat? Zien we de man bun nu nog altijd als mannenkapsel in 2017 en 2018? Jazeker… hoewel er veel haters zijn voor dit specifieke kapsel, blijven veel mannen de man bun dragen vol overtuiging. Toegegeven, sommige mannen staat het ook gewoon ongelofelijk sexy. man-bun-kapsels mannenkapsels-manbun

Fade haircuts

Next up: de opgeschoren kapsels en fade haircuts. Wat is dat eigenlijk, zo’n fade haircut? Je maakt eigenlijk een gradiënt in het haar: zo ga je van geschoren – beetje geschoren – haar. En dat kan dan weer op een heel subtiele manier gebeuren of net helemaal niet en kan je lekker knallen en opvallen met je mannenkapsel. mannenkapsels-2018 herenkapsels-2017 mannenkapsel mannenkapsels mannenkapsels-baard mannen-haarstijlen herenkapsels-lang-haar mannenkapsels-kort-haar opgeschoren-mannenkapsels mannenkapsel-baard-fade mannen-kapsels  

Opgeschoren kapsels

Ook de opgeschoren kapsels blijven we dit komende jaar heel veel zien: ze zijn dan ook al jarenlang een trend! Er is wel meer variatie in deze kapsels gekomen: je kan kiezen voor een fade haircut, waarbij je de haarlijn veel minder duidelijk laat overgaan. Je kan zo kiezen voor een fade haircut die hoog, laag, of erg laag eindigt en zo spelen met je haarsnit. opgeschoren-mannenkapsels mannenkapsels-2017-3 fade-haircut-men undercut-herenkapsels-mannenkapsels herenkapsels-baard Fade haircut met een baard : superhip mannenkapsel in 2017 mannenkapsels-krullen Een mannenkapsel met een erg duidelijke fade herenkapsels-2017-2 haarstijlen-voor-heren

Herenkapsels 2017

Mannenkapsels: kort haar

De allercoolste mannenkapsels voor mannen met kort haar vind je hieronder: met of zonder baard! mannenkapsels-krullen kapsels-voor-mannen-halflang mannenkapsels-haartrends

Mannenkapsels: lang haar

fade-haircut-men Mannenkapsels voor lang haar: het half opgeschoren kapsel is hier perfect voor, net als de pompadour kapsels die voor mannen helemaal terug zijn! undercut-herenkapsels-mannenkapsels Een lang mannenkapsel met een edge: door het geschoren gedeelte krijgt dit mannenkapsel veel meer pit. Voor heren die durven experimenteren met hun kapsel! mannenkapsels-lang Mannenkapsel voor lang haar

Mannenkapsels voor krullen

Welk kapsel is het meest geschikt voor mannen als je krullen hebt? Deze kapsels zorgen alvast voor kapselinspiratie! mannenkapsels-2017-2 mannenkapsels-krullen   mannenkapsels-met-krullen krullen-mannenkapsels kapseltrends-mannen haarstijlen-voor-heren mannenkapsels-haartrends

Mannenkapsels voor halflang haar

baard-mannenkapsel heren-kapsels Mannenkapsels voor mannen met halflang haar mannen-kapsels Herenkapsel halflang haar man-bun-kapsels herenkapsels-lang-haar  

Mannenkapsels 2017: stap voor stap

Toegegeven, van sommige mannenkapsels zou ik zelf ook niet weten hoe ik eraan moet beginnen… gelukkig zijn er op Youtube dames en heren genoeg die ons de kneepjes van het vak kunnen bijleren:

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.