Huismus-wishlist! Of: huisspulletjes galore

Huismus-wishlist! Of: huisspulletjes galore

Ik geloof dat ik een vrij grote huismus ben… begrijp me niet verkeerd, ik reis heel graag en verken graag nieuwe plaatsen, maar thuiskomen in mijn eigen appartementje vind ik ook heerlijk. ‘s Avonds de kaarsjes aansteken, gezellig samen koken met mijn fantastische vriend of een samen een seriemarathonnetje houden… love it 🙂 Daarom vind ik het dus ook heel belangrijk dat het hier (meestal) proper en opgeruimd is, en héél gezellig. On that note: binnenkort de kerstboom zetten… yaaaaayyyy! Er zijn zo nog enkele leuke huisspulletjes waar ik mijn pijlen op gericht heb (want hé, na 3 jaar op mezelf wonen ondertussen heb ik natuurlijk nog altijd niet alles. Ahum…). Let’s go!

Matte bestek

Mijn beste vriendin heeft dit bestek van Villeroy en Boch en ik ben er al fan van sinds ik het tijdens haar verhuis de allereerste keer mee afwaste. Ik zag bij haar dat het ook heel erg mooi bleef na maanden intensief gebruik… dus heb ik deze stiekem net besteld…. villeroy-boch-arthur-mat-bestek Het bestek (mét vorkjes) vind je hier: Belgie/ Nederland  

Een supergoede stofzuiger

Ik haat stofzuigen met een passie. Maar echt haten… Dat ik een zwarte, hyperactieve kittenfluffball hier heb rondhollen, heeft er ook mee te maken. Lichte stenen vloeren, hallo! De stofzuiger die ik nu heb, was een goedkope zonder zak  die ik kocht met mijn ik-ga-net-op-mezelf-wonen-budgetje en ik merk dat ik het steeds irritanter vind om hem uit de berging te sleuren, uit te rollen en dan te stofzuigen. Dat zou ik door Maya iedere dag moeten doen maar… uche. Die van Dyson spreken me trouwens énorm aan… maar kosten een halve arm. Meh. dyson-stofzuiger-pro   Belgie/ Nederland

Kaarsenhouders

Ik ben duidelijk de dochter van mijn moeder en heb een ding met all things candles. Dus mogen enkele kaarsenhouders niet ontbreken. Vraag me niet waar ik ze in godsnaam zou moeten zetten, want ik heb geen flauw idee. But, still pretty! riviera-maison-kandelaar Grote kandelaar riviera-maison-votive Prachtige votive in het goud curver-ladeblok Curver ladeblok vileda Vileda spraysysteem (ik ben het zeulen met emmers zo beu… en ik heb op zo’n momenten nog last van mijn pols…)

Magimix Nespresso Inissia in Creme

magimix-nespresso-inissia   Magimix Nespresso Inissia in cremekleur (in Belgie / Nederland)

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

 1. Charlotte
  November 9, 2016 / 12:10 am

  Ik kan je echt een robotstofzuiger aanraden. Ik het de LG hombot in de huisdieren-variant en hij doet het beter dan de gewone stofzuiger. Je hoeft met de gewone stofzuiger alleen af en toe de plekken te doen waar de robot niet komt.

 2. Nathalie
  November 9, 2016 / 9:26 pm

  Oeh, zo herkenbare spulletjes hier 🙂
  Wij hebben een mat bestek uit de ikea, doet het ook goed.
  En ook de Dyson steelstofzuiger heb ik ooit een *die-moet-ik-echt-hebben-zo-handig-voor-tussendoor” bui gekocht. Hij werkt goed maar hij maakt zo een vreselijk hard lawaai, niet normaal!! Ook is de kop van de dyson smaller dan die van onze grote stofzuiger waardoor ik toch het gevoel heb dat ik er langer mee bezig ben…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.