NOTD: golden flakes nail art - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

NOTD: golden flakes nail art

golden-flakes-opi

Sinds lange tijd ben ik heel erg terug into nagellak (heel stom, het is begonnen sinds mijn litteken op mijn pols… ik probeer daar de aandacht van af te leiden door felle nagellak), en vorig weekend ging ik naar mijn vriend thuis met deze nagellak op mijn pootjes:

  • OPI Shanghai Shimmer 2 laagjes
  • OPI The man with the golden gun

golden-flakes-opi   Jullie mogen terug heel veel NOTD’s verwachten de komende tijd… I’m hooked! Ik heb nu zelfs spulletjes besteld om zelf aan Frankenpolish te gaan doen (allemaal big 5 free, vegan, vegetarisch en goedgekeurd door de EU).

King Louie A/W 2016-2017 nieuwe collectie
Mijn tips om beter te leren sparen

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
shutterstock_179812859
Mijn tips om beter te leren sparen

Helemaal in het begin toen ik begon te werken, had ik veel last van het 'te veel maand aan het...

Close