Nieuw kookboek van Jeroen Meus: Dagelijkse kost, koken met gezond verstand

Jeroen Meus komt weer met een nieuw kookboek uit: Dagelijkse kost, koken met gezond verstand. Ik kocht het boek alvast als een klein cadeautje voor mijn beste vriendin maar aangezien ik de laatste weken terug erg veel van zijn recepten kook, is het ook wel een plannetje om misschien zelf ook dit nieuwe boek te bemachtigen! Hebben jullie dit nieuwe kookboek van Jeroen Meus al in huis? Do tell!! Ik bestelde de mijne (nuja, die voor mijn beste vriendin) op Bol en de volgende dag werd het al bij haar geleverd, helemaal top! jeroen-meus-dagelijkse-kost-koken-gezond-verstand

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
kapsels-vlechten
Kapsels met vlechten: mooie gevlochten kapsels

Kapsels met vlechten: ben je nog op zoek naar een leuk kapsel dat je iedere dag kan dragen? Een van...

Close