Korte kapsels 2017: prachtige korte kapsels voor vrouwen

Korte kapsels 2017– Op zoek naar de allermooiste korte kapsels van 2017 voor dames en vrouwen? Ik lijst een hele hoop korte kapseltrends en haarstijlen voor je op, zodat je makkelijk vol haarinspiratie naar de kapper kan stappen. In 2017 zien we de korte bob nog heel vaak terugkomen, maar bijvoorbeeld ook de pixiecuts (heel korte kapsels, extreem korte kapsels zelfs) of soms zelfs nog geschoren kapsels (al waren die vooral hip in 2016). Een haarkleurtrend die het nog steeds heel goed gaat blijven doen, is de ombre haarkleur, ook met een kort kapsel. En de balayage haarkleuren mogen we ook zeker niet vergeten!

Korte kapsels 2017

korte-kapsels-2017 korte kapsels 2017 – Dit prachtige blonde korte kapsel zou ik ook zo zelf laten knippen, als ik het zou durven. Ik heb ook zelf een hele tijd een kort kapsel gehad maar ik vind mezelf toch beter staan met een langer kapsel (hangt natuurlijk ook heel erg van je gezichtsvorm af). extreem-kort-kapsel Een prachtige pixie cut: schoolvoorbeeld van een kort kapsel in 2017 kort-kapsel-2017 Heel belangrijk bij de korte kapsels 2017: verlies de pony of bles zeker niet uit het oog (ohjee, wat een flauw woordgrapje…) korte-kapsels-krullen Vorig jaar moesten de korte kapsels heel sleek zijn (we zagen heel veel geschoren korte kapsels en wet hair kapsels), dit jaar gaan we vooral terug voor een heel zachte look en liefst zelfs nog met een krul erin. korte-kapsels-2017-2 korte-kapsels-2017-3

Korte kapsels 2017: haarkleuren

korte-kapsels-2 Deze lichtroze haarkleur geeft aan dit korte kapsel echt een extra toets! Het maakt het kapsel nog extra romantisch, vind ik! korte-kapsels-2017-4 Ook platinablond of lichtblond staat altijd heel erg mooi bij korte kapsels, terwijl het bij langere kapsels soms erg ordinair kan staan. korte-kapsels-2017-korte-bob Ik zei het in de inleiding al, de korte kapsels 2017 zijn gemaakt om gecombineerd te worden met een ombre haarkleur of een balayage! Natuurlijk is hét sleutelwoord in 2017! korte-kapsels-2017-gekrulde-bob Heel mooie krulletjes in het korte kapsel, voor een superromantische look! korte-kapsels-2017-pixie-cut Een prachtige kastanjebruine haarkleur voor dit korte kapsel korte-kapsels-pixiecuts korte-kapsels-2017-5 Sleek korte kapsels zien we ook nog in het straatbeeld in 2017, maar veel minder in 2016! korte-kapsels-2017-bruin-haar Een prachtig bruin kort kapsel korte-kapsels-2017-bobkapsel korte-kapsels-met-pony Een kapselvoorbeeldje: hoe een kort kapsel perfect kan samengaan met een mooi geknipte pony! korte-kapsels-3 korte-kapsels-voor-2017 kapsels-kort korte-kapsels-10 kort-kapsel kort-haar-2017 kort-kapsel-2 Heel mooi, dit korte kapsel gecombineerd met het truitje! korte-kapsels-5 kort-kapsel-bril Korte kapsels 2017 met bril  

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.