Beautybay Christmas Wishlist - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Beautybay Christmas Wishlist

makeupgeek-flame-trower-foiled

Ah, de tijd van het jaar waarbij ik regelmatig op Beautybay zit te kijken voor een beetje leuke nieuwe make-up is weer aangebroken. Zeker sinds ze ook Makeupgeek verkopen, zit ik er weer vaak te kijken. Makeupgeek heeft een poosje geleden een nieuwe collectie uitgebracht met foil eyeshadows en nog prachtige matte en shimmery oogschaduwkleuren, en die wilde ik erg graag hebben… Wat staat er bij jullie op je christmas wishlist? makeupgeek-foiled-take-two makeupgeek-foiled-sourcery makeupgeek-foiled-legend makeupgeek-houdini-foiled makeupgeek-flame-trower-foiled makeupgeek-foiled-epic makeupgeek-foiled-curtain-call makeupgeek-center-stage-foiled makeupgeek-masquerade   makeupgeek-bake-sale makeupgeek-band_wagon-color make-up-geek-faux-fur makeupgeek-lucky-penny Samen met nog een leuke Z-palette (ik heb er al enkelen) en nog een makeupgeek palette… z-palette-large-leopard makeup-geek-palette-travel-vault2 makeup-geek-palette-travel-vault

De nieuwe tassencollectie van Desigual
Kapsels 2017: de leukste kapsels voor 2017 voor dames en vrouwen

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
kapsels-2017
Kapsels 2017: de leukste kapsels voor 2017 voor dames en vrouwen

Kapsels 2017: deze kapsels worden de it-kapsels in 2017 voor vrouwen. Ontdek in dit artikel de haarstijlen 2017, dameskapsels, haarkleuren...

Close