Kapsels met vlechten: mooie gevlochten kapsels

Kapsels met vlechten: ben je nog op zoek naar een leuk kapsel dat je iedere dag kan dragen? Een van de grote favorieten onder de vrouwenkapsels, zijn de kapsels met vlechten: eens je het in de vingers hebt, zijn deze kapsels heel snel gemaakt en staan ze nog leuk ook!

Kapsels met vlechten

Deze kapsels met vlechten zijn klaar in een handomdraai – of toch zeker als je de kneepjes van het vlechten kent! Enkele van de vele soorten vlechten die je kan maken:

  • fishtail braids
  • dutch braid
  • waterfall braid
  • rope braid
  • french braid
  • halo braid
  • fishtail flower braid
  • invlechten
  • vlechten met 4 strengen
  • kapsels-vlechten

Prachtig blond kapsel met een vlecht: dit vlechtkapsel ziet er supermooi uit! kapsels-vlecht Nog zo’n mooi blond vlechtkapsel kapsels-2017 Ook heel erg tof: een kapsel met vlecht en een knotje, heel erg speels!   Processed with VSCOcam with acg preset Een prachtig blond kapsel: ook supertof dat het half opgestoken is, en er zit toch ook nog een vlecht in verstopt! gevlochten-kapsels-vlecht We weten nu ondertussen wel dat balayagekapsels helemaal hip zijn, maar combineer ze met een vlechtje en je kapsel krijgt een instant upgrade! kapsels-met-vlecht Natuurlijk ook met een grijze haarkleur, een vlechtje in je haren! vlechten-kapsels kapsels-vlechten-haar Dit lijkt helemaal geen snel kapsel, maar het is het wel! Krul je haren, en maak een mooie vlecht en staart… done! kapsels-vlechten-2 Versier je vlechtkapsel met een paar extra elastiekjes! vlechtenkapsels bruidskapsel-vlechten Niet alleen leuk voor bruidskapsels en trouwkapsels, zo’n kroon van vlechtjes! kapsel-vlecht Ook weer heel cute: versier je kapsel met vlechten ineens nog met een paar extra speldjes! kapsels-vlechten-3 Een heel tof bohokapsel vlechtkapsels vlechtkapsel-strik En als je dan toch al bezig bent aan een kapsel met vlechten, waarom er dan niet ineens een strik in leggen? 😀 vlechtkapsels-blond-haar vlechtkapsels-haar vlechtkapsel-stap-stap braids-in-hair braided-hair Maak vlechtjes in de haren in de vorm van een bloem, hoe tof! vlechtkapsel-twee-vlechten kapsel-met-vlechten  

Hoe maak je vlechten?

Allemaal leuk en wel, die kapsels met vlechten… maar wat als je die technieken nog helemaal niet in de vingers hebt? Geen probleem: ik heb de allerleukste en béste Youtubetutorials voor jullie verzameld. Want, zeg nu zelf, vlechten leer je alleen maar door ernaar te kijken en het te doén. Dus, ladies…. veel succes met jullie vlechtkapsels!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
declutter-1
Declutter-video’s van Youtubers

Weet je wat mij altijd supergoed helpt als ik eens moet opruimen, maar de zin maar niet vind? Decluttervideo's bekijken...

Close