Gezocht: winterjas

Op sommige vlakken schijn ik best een moeilijk mens te zijn. Om eventjes heel specifiek te zijn: tassen, schoenen én jassen. Misschien ook omdat dat voor mij de items zijn waar ik snel al wat meer geld aan wil uitgeven (in mijn ogen zijn leuke tassen, jassen en schoenen niet voor één seizoen, maar draag ik ze gelijk jaren). En tja, daar hoort dus ook een eisenlijstje bij! Zo ben ik al enkele jaren (ja, echt) al aan het zoeken naar een goede herfst- en winterjas. De snit moet goed zijn (ik haat het jas-met-pootjes-gevoel), de kleur moet passen, hij moet leuk staan én te combineren zijn met zowat alles uit mijn kledingkast. Een heuse queeste, quoi! Voorlopig komen deze mooie jassen van Benetton al goed in de buurt van wat ik graag zou willen, dus zijn deze eventjes op mijn neverending wishlist gezet (die deel ik binnenkort met jullie. Soon, my precious!). Kijk snel mee: 3313282_1200_a 3313282_1200_b 3313282_1200_d benetton-choulo-3313283_1200_a

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
245346_1200_C
Cute Cavalli heels

Nog een prachtig paar schoenen dat ik tegenkwam op Spartoo: dit mooie paar pumps van Cavalli. Een van mijn grote...

Close