Pre-order de dvd van de Pixiwoo zusjes: Hollywood Icons - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Pre-order de dvd van de Pixiwoo zusjes: Hollywood Icons

August 13, 2016
pixiwoo-hollywood-icons

Eventjes een kleine tip voor jullie: gisteren zag ik op Facebook dat de Pixiwoozusjes een dvd aankondigden: de Hollywood Icons. Je kan hem nu  hier  pre-orderen op amazon (alleen de UK versie), wat ik direct gedaan heb. Mijn favoriete blushkwast in een roaring 20’s jasje én het genot van deze twee lovely makeup-artists (de dames van AbFab hebben concurrentie, quoi), ik hoef jullie niet te vertellen dat ik zelf ook een pre order geplaatst heb 🙂 Het is een documentaire voor de BBC over Hollywoodiconen, met interviews en veel make-uptutorials. En nu nog wachten tot het eind november is… zucht 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
call-the-midwife
5 series op Netflix die je gezien moet hebben

Dag lieverdjes :) Ondertussen zit ik alweer bijna 2 maanden thuis met mijn hand, en aangezien ik het nog steeds...

Close