Kortingscode Zalando voor nieuwe gebruikers

Fijn nieuws: bij Zalando krijg je nu 15% korting als je nog geen klant bent! Lees snel hieronder voor de code:   15%* KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN MET DE KORTINGSCODE: “NKLPSHAFB” De korting is geldig vanaf 85 euro, en alleen nog dit weekend!   (ps: kitten not included… dat Mayamonstertje is van mij ;))

2 Comments
  1. Haaa wat een toeval! Gisteren voor het eerst besteld op Zalando en bij het zoeken naar een kortingscode inderdaad op deze gestuit hoera! Ik kijk alvast uit naar mijn pakketje komende maandag :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
topvintage-jurk
Pin-up jurkje try-on: groene vintage chic jurk

Er zijn zo van die jurkjes waar je spontaan verliefd op wordt... mag ik jullie mijn allernieuwste crush du jour...

Close