5 series op Netflix die je gezien moet hebben - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Entertainment

5 series op Netflix die je gezien moet hebben

call-the-midwife

Dag lieverdjes 🙂 Ondertussen zit ik alweer bijna 2 maanden thuis met mijn hand, en aangezien ik het nog steeds moet laten herstellen en rusten (de cortisonespuit heeft duidelijk niet geholpen 🙁 ) ben ik terug erg close met mijn plaatselijke bibliotheek en met Netflix. Je moet toch wat als je niet meer mag bloggen of werken… Trouwens, dank jullie wel voor al die lieve e-cards die ik van jullie gekregen heb, ik ben er echt heel blij mee! Superdikke zoen 🙂 Maar: aangezien het de laatste weken hier heel letterlijk Netflix & Chill (met een icepack, rawrrrr) was, heb ik enkele fantastische aanraders voor jullie!

Nashville

Deze serie ben ik de laatste dagen aan het kijken, en ik ben helemaal hooked y’all! Ik vind het heerlijk: de muziek, de sassy ladies, southern gentlemen en blonde krullen die in het rond vliegen. Lo-vin’ it! nashville

Call the Midwife

Even een serie met een heel andere vibe: Call the midwife. Op mijn Facebook zei ik dat ik het een heerlijke serie vond (de kleding! de sfeer van de jaren ’60), alleen zo jammer van het hele zwanger-en-bevallen-gedoe… waardoor ik natuurlijk uitgelachen werd. Echt ontzettend de moeite waard! Zo erg zelfs, dat ik de serie op dvd tweedehands besteld heb en het nieuwste seizoen op Amazon kocht. call-the-midwife

Bomb Girls

Na Call the Midwife wou ik méér… en dat werd Bomb Girls. Een redelijk korte serie, maar erg innemend. Sterke vrouwen die een land draaiende houden terwijl ze de jobs van hun mannen uitoefenen. Right up my alley 😉 Bomb-Girls

Walt before Mickey

Geen serie, maar een heerlijke film die ik enkele dagen geleden bekeek. Zeker als je zelf met plannen in je hoofd zit zoals ik altijd heb (ik sta er een béétje om bekend dat ik regelmatig een nieuw project om handen moet hebben of ik verveel me dood), een heerlijk stimulerende film. En anders: gewoon leuk om te kijken 🙂 Behalve één scène waarbij ik natuurlijk weer waterlanders kon wegwerken. Laat ik het zo zeggen: de laatste week ben ik hier een muizenmoeder die iedere dag een muisje moet gaan buitenzetten 😉 waltbeforemickey

Rita

Petite confidence… ik denk dat ik een beetje verliefd werd op Rita. Op zijn zachtst gezegd een no-nonsense-vrouw die tegelijkertijd ook lesgeeft. Liefde op het eerste woord en zicht, quoi. Door haar wil ik mijn haar laten groeien en een ruitjeshemd en leren jas dragen. Bijna. rita1

Kortingscode Zalando voor nieuwe gebruikers
Pin-up jurkje try-on: groene vintage chic jurk

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
topvintage-jurk
Pin-up jurkje try-on: groene vintage chic jurk

Er zijn zo van die jurkjes waar je spontaan verliefd op wordt... mag ik jullie mijn allernieuwste crush du jour...

Close